پاپو
تاریخ انتشار : 15 شهریور 1393 13:17

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

کاپ کیک هویجی و طرز تهیه آن

carrot-cake-recipe-cup-and-the

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت

مواد اولیه :

برای ۶ نفر
آرد ۲۰۰گرم
کره ۱۲۰گرم
تخم مرغ ۲عدد
شکر ۱۷۵گرم
گردو نصف لیوان
دارچین ۲قاشق چایخوری
هویج ۲۰۰گرم
بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
نمک ۱چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید تا گرم شود.

کره آب شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن کاملا بزنید.

تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید.

هویج را شسته و پوست بگیرید و ریز رنده کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن دستی کاملا مخلوط کنید.

گردوهای خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.

آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و نمک را مخلوط کرده و۲ بار الک کنید سپس به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی به شکل دورانی مخلوط کنید.

داخل قالب های کاپ کیک ( کیک یزدی ) را چرب کنید و تا نصف هر قالب از مایه کیک پر کنید سپس داخل فربه مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید.

پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس با خامه زده شده تزیین و سرو کنید.

نکات:

۱)بهتر است گردوها را قبل از اضافه کردن به مایه در آرد بغلتانید تا ته نشین نشوند.

۲)به جای شکر میتوانید از همان میزان عسل استفاده کنید.

۳)توجه داشته باشید تخم مرغها نباید سرد باشند.آنها را ز یک ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد