پاپو
تاریخ انتشار : 20 آذر 1402 18:51

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

طرز تهیه سیر سیاه با زودپز یا بخاری

سیر سیاه در طول تاریخ به عنوان یک درمان قدرتمند برای بسیاری از بیماری‌ها شناخته شده است. سیر سیاه به دلیل خواص دارویی و غذایی بسیارش، در بسیاری از کشورها به عنوان یک داروی اصلی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سیر سیاه حاوی مواد مغذی بسیار زیاد است، از جمله ویتامین C، ویتامین B6، آهن، کلسیم، فسفر، منگنز و فلزات دیگر. همچنین، سیر سیاه حاوی ترکیبات فعال مثل آللین، سولفورافان و فلاوونوئیدها است که به عنوان گروه‌های فعال دارویی شناخته می‌شوند.

یکی از خواص سیر سیاه، افزایش سیستم ایمنی بدن است. تحقیقات نشان داده است که مصرف سیر سیاه می‌تواند به عنوان یک درمان پیشگیرانه و درمانی برای بسیاری از بیماری‌های التهابی، مثل آسم و روماتوئید، مفید باشد. همچنین، سیر سیاه می‌تواند به عنوان یک درمان طبیعی برای کاهش خطر بروز سرطان و بیماری‌های قلبی عروقی نیز مورد استفاده قرار گیرد.

سیر سیاه همچنین به عنوان یک درمان طبیعی برای کاهش فشار خون و کاهش قند خون مفید است. تحقیقات نشان داده است که مصرف سیر سیاه می‌تواند به عنوان یک درمان طبیعی برای بسیاری از افراد با دیابت و فشار خون بالا مفید باشد.

سیر سیاه همچنین به عنوان یک درمان طبیعی برای کاهش التهابات پوست و جلوگیری از بروز آکنه مفید است. تحقیقات نشان داده است که مصرف سیر سیاه می‌تواند به عنوان یک درمان طبیعی برای کاهش التهابات پوست و جلوگیری از بروز آکنه مفید باشد.

 

تفاوت سیرسیاه با سیر معمولی چیست؟

عناصر غذایی سیر سیاه قوی‌تر و مفیدتر از سیر معمولی است. آلیسین، که می‌دانیم باعث بوی تند سیر می‌شود، در طی فرآیند تخمیر کاهش می‌یابد و به S-Allylcysteine ​​تبدیل می‌شود و به این ترتیب، بوی سیر از بین می‌رود. بزرگ‌ترین تفاوت سیر سیاه با سیر معمولی این است که سیر سیاه دارای مواد مغذی قوی تری است و بی بو است.

طرز تهیه سیر سیاه در خانه

معمولا فروشندگان از دستگاه تخمیر سیر استفاده می کنند. شما می توانید در خانه هم آن را درست کنید فقط به صبر و مدوامت در حرارت نیاز دارد.

آر دایت نوشت: نکته‌ای که در هر روش تهیه سیر سیاه وجود دارد این است که:

  • دما در حدود ۵۵ درجه در طول مدت حفظ شود.
  • طوری سیر بسته بندی شود که رطوبت آن خارج نشود.

‌می‌توانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. این روند چند هفته طول می‌کشد، اما ارزش تلاش را دارد.

 

طرز تهیه سیر سیاه در دستگاه خشک کن

  • سیر را در چند لایه نازک فویل قرار دهید. شیشه یا هر ظرفی که به دما مقاوم است و درب آن بخوبی بسته می‌شود نیز گزینه مناسبی است.
  • سیر را طوری بپوشانید تا رطوبت آن حفظ شود و از خشک شدن آن جلوگیری شود.
  • بسته را در دستگاه خشک کن قرار دهید.
  • دما را روی ۱۳۰ درجه فارنهایت (۵۴ درجه سیلسیوس) تنظیم کنید.
  • سه هفته صبر کنید تا سیر سیاه آماده شود.

طرز تهیه سیر سیاه با پلوپز

  • پلوپز را روی گرم کن (نپختن) تنظیم کنید.
  • سیر را داخل زودپز بریزید.
  • دو هفته صبر کنید تا سیر سیاه آماده شود.

البته، می‌توان آن را پس از حدود ده روز خورد، اما اگر می‌خواهید خیلی خوشمزه شود، باید تا ۴۰ روز صبر کنید. در این مورد، سیر سیاه‌تر تشکیل خواهد شد و طعم ترد و خوشمزه است.

فواید و خواص سیر سیاه چیست؟

  • را تقویت کرده و مقاومت بدن را در برابر بیماری‌ها افزایش می‌دهد.
  • دارای اثر محافظتی در برابر انواع سرطان است.
  • در درمان تصلب شرایین استفاده می‌شود و از سلامت قلب و عروق محافظت می‌کند.
  • حافظه را تقویت می‌کند، خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد و اختلالات حافظه را کاهش می‌دهد.
  • از سلول‌های مغز در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند.
  • علائم را بهبود می‌بخشد، بنابراین مصرف آن به بیماران دیابتی توصیه می‌شود.
  • بدن را در برابر بیماری‌های سیستم گردش خون محافظت می‌کند.
  • اثر درمانی در برابر بیماری‌های مزمن دارد.
  • برای خستگی و ضعف مفید است و بی خوابی ناشی از استرس را کاهش می‌دهد.
  • به تنظیم و تعادل کمک می‌کند.
  • یک محافظ طبیعی برای معده است.
  • برای مفید است. پیری را به تاخیر می‌اندازد.
  • حاوی ویتامین B و C است.
  • با باکتری‌ها و عفونت‌ها مبارزه می‌کند.
  • از عملکرد کبد و کلیه‌ها پشتیبانی می‌کند.
  • به تجزیه مواد سمی‌ در بدن و دفع آن‌ها کمک می‌کند.
  • برای درمان مفید و موثر است.
  • دارای خاصیت چربی سوزی بده و باعث می‌شود.

 

مزایای استفاده از سیر سیاه

سیر سیاه یک مکمل غذایی است که حاوی اجزای طبیعی مفید است و از برخورداری از سلامت عمومی‌ و کاهش ضعف و خستگی پشتیبانی می‌کند. در اثر تخمیر سیر، خواص ضد سرطان آن تشدید می‌شود و حاوی ماده‌ای است که را کاهش می‌دهد که سطح این ماده بسیار بیشتر از سیر معمولی است. همچنین از آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد به بدن و پوست ما جلوگیری کرده و آن را از بین می‌برد.

سیر سیاه از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها محافظت می‌کند، زیرا حاوی مواد مغذی مفید است. همچنین  می‌تواند انسان را بیماری‌های مربوط به سن مانند زوال عقل و آلزایمر را که در اثر سلول‌های آسیب دیده ایجاد می‌شوند، دور نگه دارد.

از ابتلا به بیماری‌های قلبی محافظت می‌کند. سیر سیاه به شما انرژی و نشاط می‌بخشد و ضعف و خستگی را از بین می‌برد. ریزش مو را متوقف می‌کند. موها را براق می‌کند. قدرت و میل جنسی را افزایش می‌دهد.

مواد مغذی موجود در سیر سیاه در درمان‌های رویش مجدد مو و استفاده می‌شود. به خصوص در بیماری کرم حلقوی روده، سیر سیاه راه حل قطعی برای درمان است. سیر سیاه در بسیاری از شامپوهای گیاهی موجود است. همچنین می‌توانید با استفاده از روغن سیر سیاه به موهای خود نشاط ببخشید. مقدار مشخصی روغن سیر سیاه را به موهای خود بمالید. سپس کاملاً بشویید. اگر به طور منظم انجام شود ، شادابی را در موهای خود مشاهده خواهید کرد.

 سیر سیاه ماده‌ای ادرار آور و حاوی پتاسیم است که می‌تواند به درمان یا جلوگیری از پیشرفت انواع بیماری‌های کلیوی کمک کند.

مصرف سیر سیاه باعث ایجاد و افزایش میزان انرژی می‌شود و به همین دلیل، ورزشکاران سیر سیاه را به همراه وعده‌های غذایی خود قبل از تمرین مصرف می‌کنند.

کالری و ارزش تغذیه ای

۱۰ گرم سیر سیاه، ۱۵ کالری دارد.

۱۰ گرم سیر سیاه، حاوی ۸۱٪ کربوهیدرات، ۱۵٪ پروتئین، ۳٪ چربی است.

چگونه میتوان از سیرسیاه استفاده کرد؟

برای بهره مندی از خواص سیر سیاه را می‌توان در غذاها، چای و سالاد استفاده کرد. سیر را می‌توان نه تنها در غذا بلکه به صورت چای یا نیز مصرف کرد. اگر سیر را با یک لیوان آب قورت دهید، فواید زیادی برای سلامتی شما خواهد داشت.

این ماده غذایی، به عنوان روغن سیر سیاه در درمان‌های مراقبت از مو استفاده می‌شود. توصیه ما استفاده از آن در وعده‌های غذایی است. قبل از خواب شب، می‌توانید یک حبه سیر را با کمک یک لیوان آب قورت دهید.

مصرف سیر سیاه خانگی

مضرات و عوارض مصرف زیاد سیر سیاه

سیر سیاه می‌تواند در کنار داشتن مزایای بسیار، مضراتی نیز به همراه داشته باشد. نکته مهم توجه به میزان مصرف سیر سیاه است. مصرف زیاد سیر می‌تواند صدمات نامطلوبی به معده و سلامتی ما وارد کند. به ویژه مادران شیرده و مادران باردار باید به مصرف سیر سیاه توجه کنند. اگر مادر شیرده سیر بیش از حد مصرف کند، ممکن است نوزاد دچار شکم درد شود.

برای کسانی که ورم معده و مشکلات رفلاکس معده دارند، مصرف زیاد سیر باعث تشدید ناراحتی معده آن‌ها و سوزش سَر دل می‌شود.

مصرف زیاد سیر در مردان باعث آسیب به کبد می‌شود. همچنین گفته می‌شود که تحرک اسپرم را کاهش می‌دهد و می‌تواند با کاهش پتاسیم، ماهیچه‌های قلب را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد