پاپو
تاریخ انتشار : 28 بهمن 1393 16:16

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

پیراشکی گوشتی

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

تخم مرغ پخته ۲ عدد

پیاز داغ عسلی ۰.۵ فنجان

جعفری ساطوری شده ۰.۵ فنجان

پاپریکا ۰.۲۵ قاشق مرباخوری

فلفل ۰.۲۵ قاشق مرباخوری

دارچین ۰.۲۵ قاشق مرباخوری

پیاز ۱ قاشق سوپخوری

سس گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

گوشت را تفت میدهیم پیاز داغ عسلی را اضافه میکنیم کمی آب ریخته میگذاریم بپزد پاپریکا ، فلفل ، نمک ، دارچین ، آبلیمو و سس گوجه فرنگی را اضافه میکنیم پس از پخته شدن بطوریکه آب گوشت کاملا بر چیده و تمام شد تخم مرغهای پخته را روی گوشت رنده میکنیم از روش آتش برمیداریم و جعفری ساطوری را مخلوط نموده هم میزنیم

مایه برای پیروشکی جاضر خواهد بود خمیر پراشکی را مطابق با دستورالعمل آمده در پیراشکی آماده میکنیم خمیر را به چانه های خیلی کوچک در میا وریم و آنرا با دست باز میکنیم مایه گوشت را وسط آن گذارده میپیچیم در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن میریزیم و آنها را در روغن سرخ میکنیم

حرارت چراغ را کم میکنیم تا پیروشکی کاملا مغز پخت شود از روغن بیرون آورده و سر میز میبریم


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد