پاپو
تاریخ انتشار : 13 شهریور 1393 12:55

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

همبرگر بوقلمون و نحوه تهیه آن

and-how-to-prepare-a-turkey-burger

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای ۴ نفر:

دانه زیره سبز۱/۲ قاشق چای خوری

دانه گشنیز۱/۲ قاشق چای خوری

سس مایونز۱/۲ فنجان

روغن زیتون۱/۲ فنجان

آبلیمو۲ قاشق چای خوری

فلفل۱.۵ قاشق چای خوری

سیر

گوشت بوقلمون۴۵۰ گرم (گوشت بوقلمون چرخ کرده)

پیاز

فلفل دلمه ای۱ عدد (فلفل دلمه ای قرمز بزرگ، ۴ قاچ شده یا ۲ عدد کوچک)

پنیر چدار۴ ورق (یا پنیر مونتری جک)

نان همبرگر۴ عدد

شاهیبه مقدار لازم

چیپس ذرتبه مقدار لازم

خیار شوربه مقدار لازم

طرز تهیه:

دانه زیره و دانه گشنیز را داخل یک قابلمه کوچک به مدت یک و نیم دقیقه تست کنید تا اینکه دانه ها شروع به بالا و پایین پریدن بکنند بعد بگذارید خنک شود.

دانه های تست شده را داخل هاون بریزید و با دسته هاون آنها را بکوبید. مایونز، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، آبلیمو، فلفل، سیر و دانه های زیره و گشنیز کوبیده شده را با هم داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

گوشت بوقلمون را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. دو قاشق غذاخوری از مخلوط را به آن اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.

دستتان را تر کنید و مخلوط بوقلمون را به شکل چهار تکه هم اندازه درست کنید. سپس آنها را به شکل چهار برگر ضخیم فرم دهید و به وسیله انگشتتان وسط برگرها را کمی گود کنید.

باربیکیو را آماده کنید. روی برگرها نمک و فلفل بپاشید. روی پیاز و فلفل دلمه ای روغن بمالید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید. سپس پیاز و فلفل دلمه ای را روی منقل به مدت ۴ دقیقه ذغالی کنید.

بوقلمون برگر را به مدت ۵ دقیقه روی منقل کباب کنید و بعد بچرخانید و به مدت ۴ دقیقه دیگر برگرها را کباب کنید.

روی هر برگر یک ورق پنیر قرار دهید و گوشت را به مدت یک دقیقه دیگر کباب کنید تا پنیر آب شود. روی هر یک از نان ها یک برگر قرار دهید و روی آن فلفل های کبابی را بچینید و پیاز ها را روی آن قرار دهید و در آخر کاهو را بگذارید و تکه نان های دیگر را قرار دهید و با چیپس ذرت و خیار شور سرو کنید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد