پاپو
تاریخ انتشار : 25 مرداد 1393 12:48

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

همبرگر بمبئی

یک قاشق روغن در تابه بریزید و روی حرارت متوسط نزدیک به زیاد بگذارید. در تابه را ببندید و بگذارید حدود چهار دقیقه سرخ شود و بپزد

L140646568473

مواد لازم برای چهار نفر:

مایونز یک پیمانه

پودر کاری شش قاشق چایخوری

ماست ساده ۲/۱ قاشق غذاخوری

سس کچاپ ۲/۱ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده یک حبه

گوشت مرغ یا بوقلمون چرخ شده ۸۰۰ گرم

جعفری خرد شده ۶ قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده ۴/۱ پیمانه

پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری

دارچین دو قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز ۴/۳ قاشق چایخوری

نمک یک قاشق چایخوری

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

نان همبرگر کوچک ۱۲ عدد

طرز تهیه:

سه چهارم پیمانه سس مایونز، دو قاشق چایخوری پودر کاری را به همراه ماست، کچاپ و سیر در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید تا سس غذا آماده شود. بگذارید این سس مدتی در دمای اتاق بماند تا بقیه غذا آماده شود.

گوشت چرخ شده مرغ یا بوقلمون، جعفری، پیازچه، پودر زنجبیل دارچین، فلفل و نمک را به همراه بقیه سس مایونز و چهار قاشق چایخوری پودر کاری در کاسه بزرگی بریزید و با دست یا چنگال کمی هم بزنید تا مواد فقط با یکدیگر مخلوط شوند. این مایه را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.
.

یک قاشق روغن در تابه بریزید و روی حرارت متوسط نزدیک به زیاد بگذارید. در تابه را ببندید و بگذارید حدود چهار دقیقه سرخ شود و بپزد. سپس با کفگیر کمی روی آنها فشار دهید و آنها را یکی یکی برگردانید تا طرف دیگر همبرگرها هم چهار دقیقه سرخ شود. همبرگرها را روی نیمه زیرین نان‌های همبرگری بگذارید و روی آنها کمی سس بریزید و سرو کنید. در صورت تمایل در آخر می‌توانید همبرگر را با خیار، گوجه‌فرنگی و … تزئین کنید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد