ابتدا گوشت را به شکل برشهای انگشتی خرد کرده و به سویا سس آغشته میکنیم و داخل ظرف دربسته ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
مواد لازم:
فیله گوساله: یک کیلوگرم
هویج: ۴ عدد
فلفل دلمهای: ۳ عدد سبز و زرد و قرمز
لوبیاسبز: ۳۰۰ گرم
قارچ دکمهای: ۵۰۰ گرم
پــودر پیاز: یک قاشـــق چایخوری
پودر کاری و آویشن: از هر کدام نوک کارد
سویا سس: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
تای سس: به میزان لازم (برای آماده کردن تای سس در منزل مراجعه شود به صفحه
دایره المعارف)
روش تهیه:
۱. ابتدا گوشت را به شکل برشهای انگشتی خرد کرده و به سویا سس آغشته میکنیم و داخل ظرف دربسته ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
۲. قارچ را جداگانه تفت میدهیم تا جایی که آب آن کشیده شده و سرخ شود. لوبیا سبز و هویج را نیز به شکل خلالی باریک و بلند خرد کرده و آبپز یا بخارپز میکنیم.
۳. گوشتها را داخل تابهای چدنی که آن را خیلی داغ کردهایم با کمی روغن و حرارت خیلی زیاد استیکی میکنیم و سبزیجات آماده شده را داخل گوشت ریخته و چند دقیقه همه را با هم تفت میدهیم. اگر نمک مواد کم بود، سویا سس اضافه میکنیم. وقتی تفت دادن مواد به اندازه شد ادویهها و پودر پیاز را اضافه میکنیم و خیلی کم تفت میدهیم تا طعم ادویهها تغییر نکند.
۴. در نهایت تای سس را اضافه کرده و بلافاصله غذا را سرو میکنیم. میتوان این خوراک را داخل نان والوان بزرگ هم سرو کرد.