پاپو
تاریخ انتشار : 06 مرداد 1399 16:05

طرز پخت نان شیرمال

در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه نان شیرمال را برای شما عزیزان شرح دهیم. این نان خوشمزه دستور چندان سختی ندارد و فقط فوت و فن آن باید به خوبی رعایت شود. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای نان شیرمال:

  • آرد الک شده :۵ فنجان
  • زرده تخم مرغ:۲ عدد
  • شیر:۱ فنجان
  • خمیر مایه :۱ قاشق سوپخوری
  • روغن :۲/۳ فنجان
  • شکر:۲/۳ فنجان
  • زنجبیل در صورت تمایل :۱ قاشق چایخوری
  • نمک :۱ قاشق چایخوری
  • آب ولرم :به مقدار کافی
  • کنجد :۱/۳ فنجان
  • کره :کمی

نان شیرمال

طرز تهیه نان شیرمال :

خمیر مایه را به همراه یک قاشق مربا خوری شکل و آب ولرم در یک لیوان یا ظرف غیر فلزی می ریزیم و میگذاریم تا خمیر مایه ی ما عمل بیاید.

آرد را هم با بقیه شکر ، روغن ، زرده تخم مرغ ، نمک و اگر دوست داشتید کمی زنجبیل مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. خمیر مایه به عمل آمده را به همراه شیر به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی به وجود بیاید.

۵ تا ۶ دقیقه خمیر را خوب ورز دهید تا کاملا نرم شود. (این خمیر کمی چسبندگی دارد که نیاز به اضافه کردن آرد ندارد)بعد خمیر را به ۴ تا ۶ قسمت تقسیم کنید و به حالت گلوله در بیاورید.

خمیر را در سینی چرب شده ای قرار دهید و روی آن را بپوشانید و بگذارید تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

بعد از پف کردن خمیر ها، آنها را با وردنه به قطر یک و نیم سانتی متر پهن و به شکل بیضی در بیاورید.

سینی ما که از قبل چرب شده است جایگاه خمیر های ماست. خمیر ها را پس از فرم دادن داخل سینی چرب بگذارید و روی آن ها با چاقو با عمق کم طرح بیندازید و یا با قالب با عمق بسیار کم رد بر روی خمیر ها بیندازید.

زرده و کنجد را به روی خمیر را با یک قلموی پلاستیکی بزنید. (قلموی مویی ممکن است دانه ای موهایش جدا شود.)

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا خوب گرم شود .سپس سینی شیرمال را در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان به مدت ۱۵ دقیقه پخته شود.

بعد از پخته شدن و سرد شدن نان شیرمالها ، کره را روی نان ها بمالید تا براق و نرم شوند. این نان ها نباید داخل فضای باز بمانند و در داخل نایلون باید گذاشته شوند.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد