پاپو
تاریخ انتشار : 16 تیر 1398 13:40

طرز تهیه ی کیک آلبالو خانگی ساده و کاکائویی

فصل آلبالو آغاز شده و یکی از دسر هایم حبوب این فصل، کیک آلبالو است. امروز با یک دستور خوشمزه و خانگی می خواهیم یاد بگیریم که چگونه کیک آلبالو خانگی طبخ کنیم و برای عزیزانمان سرو نماییم. در ادامه با ما همراه باشید تا مواد لازم و طرز تهیه ی کیک آلبالو خانگی را بررسی کنیم.

مواد لازم برای کیک آلبالو خانگی

  • آرد : یک و یک سوم پیمانه
  • شکر : یک پیمانه سر خالی
  • سفیده تخم مرغ : دو عدد
  • زرده تخم مرغ : دو عدد
  • روغن : یک سوم پیمانه
  • ماست : نصف پیمانه
  • وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
  • آلبالو : یک پیمانه
  • بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری

نکته: برای شکلاتی کردن کیک خود مقدار یک سوم پیمانه از آرد را کم کرده و به جای ان پئدر کاکائو اضافه نمایید.

طرز تهیه ی کیک آلبالو خانگی ساده و کاکائویی

طرز تهیه کیک آلبالو خانگی

در ادامه طرز تهیه ی کیک آلبالو خانگی را برایتان آماده کرده ایم.

  • برای شروع دمای فر خود را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و بگذارید فر تا زمان آماده شدن مواد داغ شود.
  • سپس بیکینگ پودر و آرد را ۳ بار الک کنید و بگذارید کنار (مقداری از آرد را روی آلبالو بریزید تا آلبالو آغشته به آرد شوند.)
  • قالب فر خود را با روی چرب کرده و کف آن را آرد پاشی کنید.
  • توجه داشته باشید که برای پخت این نوع کیک همه مواد باید با محیط هم دما باشند بنابراین بهتر است مواد مورد نیاز کیک را یک ساعت قبل از پختن کیک از یخچال خارج کنید.
    در مرحله بعدی طرز تهیه کیک آلبالو سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را با کمک همزن آنقدر هم بزنید تا حجم آن زیاد شود سپس سفیده زده شده را درون یخچال قرار دهید.
  • زرده و وانیل را شکر را در ظرفی ریخته و با همزن خوب بهم بزنید(۵ دقیقه) تا سفید شود و کش بیاید. سپس ماست را اضافه کنید. سپس روغن را اضافه کرده و در آخر سفیده ی زده شده را به مخلوط زرده ها اضافه کنید.
  • آرد و بیکنیگ پودر را به صورت آرام آرام به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مایه کیک را به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.
  • مایه ی کیک را دو بخش کنید و نضف آن را در قالب ریخته سپس آلبالو ها را روی آن بچینید سپس قسمت دوم مواد کیک را روی آلبالو ها بریزید.
  • قالب کیک را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی پخته شود و بعد از مدت زمان ذکر شده قالب کیک را از درون فر بیرون آورید. پس از خنک شدن روی کیک خود را در صورت تمایل تزیی کرده و کیک آلبالوی خود را نوش جان کنید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۱

  • somaieh ۱۸ تیر ۱۳۹۸

    آخخخخ که من عاشق کیک آلبالو بودم مرسی که دستورشو گذاشتید 😀

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد