پاپو
تاریخ انتشار : 13 فروردین 1399 4:29

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

طرز تهیه ی کوفته تبریزی اصیل

 

در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی کوفته تبریزی را به شکل کامل مشاهده کنید. این غذا از غذاهی اصیل شهر تبریز می باشد که قلق خاص خودش را برای تهیه دارد.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده  ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ   ۱ عدد
  • لپه  ۱ پیمانه
  • پیاز  ۲ عدد
  • برنج   ۱/۳ پیمانه
  • پیاز چه خرد شده و یا تره خردشده   ۱ پیمانه
  • مرزه تازه خرد شده  ۱/۳ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه   ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر جوز هندی  ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه   ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را به همراه لپه و گوشت خود به طور کامل مخلوط نمایید تا یکدست شوند. پس از مخلوط شدن پیازچه و تره و مرزه را به گوشت خود که همراه پیاز و لپه مخلوط شده است مجددا ترکیب می کنیم ، تخم مرغ ها ، برنج نیمه پز ، نمک – فلفل – زردچوبه و جوز هندی رنده شده  اضافه میکنیم و با دست خوب ورز میدهیم .مواد را آنقدر ورز دهید تا زمانی که حالت چسبندگی پیدا کند و به دست بچسبد.

پس از اینکه مواد را مخلوط کردید کنار بگذارید تا کمی استراحت کند. برای تهیه سس کوفته در یک قابلمه  پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا پیاز ها نیمه طلایی شود.در هنگام تفت پیاز به آن کمی زرد چوبه بزنید تا خوشرنگ تر و خوش طعم تر شود.

بعد از آن رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و کاملا تفت دهید بعد از آن یک پیمانه اب هم درداخل ظرف بریزید  و در ظرف را بگذارید تا روی حرارت بالا به جوش بیاید.و بعد از به جوش آمدن حرارت زیر ظرف را کم کنید.

هنگام درست کردن کوفته ها ،مواد آن  را یکبار دیگر ورز دهید و به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و به صورت یک گلوله بزرگ داخل سس ها بگذارید . باید دستتان را با آب تر کنید تا کوفته ها به دستتان نچسبد.

سپس درب ظرف را ببندید و حرارت را بالا ببرید تا کوفته ها در آب سس بجوشند.بعد از جوش آمدن کوفته ها شعله را کم کنید و اجازه دهید  ۴۰ دقیقه کوفته ها با حرارت کم بپزند.

به همین راحتی کوفته تبریزی های شما آماده شده . فقط دقت کنید بعد از پخت کوفته ها آنها را در آب سسش نگه ندارید چون ممکن است وا برود و خراب شود.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد