در ادامه ی این مطلب طرز تهیه شیرینی نخودی (نخودچی) را مشاهده خواهید کرد. مواد اولیه ی زیادی در این شیرینی وجود ندارد اما نکات پخت آن حساس و دقیق هستند. با ما همراه باشید.
ابتدا آرد را داخل تابه ای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود.
آرد را که به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.
پودر هل و پودر قند خود را با یکدیگر در یک ظرف مخلوط کنید تا پودر قندتان بوی هل بگیرد.
کره را هم ذوب میکنیم به طوری که داغ نباشد و وقتی آرد نخود چی تفت داده شده سرد شد شکر، هل و کره را به آن اضافه میکنیم و با دست خوب مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر در بیاید. سپس خمیر آماده شده را روی سطحی صاف که کاغذ روغنی قرار دادیم به قطر ۲ سانت پهن میکنیم و با قالب های دلخواه شکل میدهیم . روی آن را هم با کمی زعفران یا گلاب مرطوب میکنیم و با خلال یا پودر پسته تزیین میکنیم و در ظرف در دار تا مدت ها در یخچال نگهداری میکنیم.