در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی سوپ ترخینه ی خوشمزه که در کشور ترکیه یکی از محبوب ترین ها است را یاد بگیرید. ما را دنبال کنید.
طرز تهیه:
- لیوان پودر ترخینه (در ترکیه به نام تارهانا خوانده می شود)
- ۷.۵ لیوان اشگنه (یک اشگنه آماده در ۷.۵ لیوان آب گرم)
- ۲ قاشق روغن
- ۲ حبه سیر
- ۱ قاشق مرباخوری رب
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق مرباخوری نعنا
طرز تهیه سوپ تارهانا
۱ لیوان تارهانا را در ۱.۵ لیوان اشگنه گرم حل و تا نرم شدن کامل منتظر بمانید.
روغن را در قابلمه ای ریخته و و رب و سیر له شده را اضافه کرده و ۲-۳ دقیقه تفت دهید.
ادویه ها نمک و نعنا را اضافه کرده و با مخلوط سیر تفت دهید. سپس تارهانای خیس شده را اضافه کنید.
مابقی اشگنه را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا به قوام مناسب رسیده و بجوشد.
چون سوپ تارهانا جز سوپ هایی هست که با گرم کردن به قوام می اید . موقع گرم کردن دوباره کمی اب اضافه کنید.