پاپو
تاریخ انتشار : 24 اردیبهشت 1399 17:20

طرز تهیه ی سوپ ترخینه ترکیه ای

در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی سوپ ترخینه ی خوشمزه که در کشور ترکیه یکی از محبوب ترین ها است را یاد بگیرید. ما را دنبال کنید.

طرز تهیه:

  • لیوان پودر ترخینه (در ترکیه به نام تارهانا خوانده می شود)
  • ۷.۵ لیوان اشگنه (یک اشگنه آماده در ۷.۵ لیوان آب گرم)
  • ۲ قاشق روغن
  • ۲ حبه سیر
  • ۱ قاشق مرباخوری رب
  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق مرباخوری نعنا

طرز تهیه سوپ ترخینه

طرز تهیه سوپ تارهانا

۱ لیوان تارهانا را در ۱.۵ لیوان اشگنه گرم حل و تا نرم شدن کامل منتظر بمانید.

روغن را در قابلمه ای ریخته و  و رب و سیر له شده را اضافه کرده و ۲-۳ دقیقه تفت دهید.

ادویه ها نمک و نعنا را اضافه کرده و با مخلوط سیر تفت دهید.  سپس تارهانای خیس شده را اضافه کنید.

مابقی اشگنه را اضافه کرده  و با همزن دستی هم بزنید تا به قوام مناسب رسیده و بجوشد.
چون سوپ تارهانا جز سوپ هایی هست که با گرم کردن به قوام می اید . موقع گرم کردن دوباره کمی اب اضافه کنید.

 


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد