در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا دستورپخت یک حلیم بادمجان خوشمزه را باهم مشاهده کنیم. حلیم بادمجان غذایی از شهر اصفهان است.
مواد لازم:
- بادمجان ۱ کیلو
- کشک زعفرانی ۱ پیمانه
- عدس ا پیمانه
- زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه
- پیاز سرخ کرده ا پیمانه
- گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
- سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
- نعناع داغ یک چهارم پیمانه
- سیر تازه ۲ حبه
- نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
- روغن به میزان لازم
- گردوی پودر شده برای تزیین
طرز تهیه:
برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان های پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجان ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود.
سپس عدس ها را با مقداری آب بپزید و آماده کنید . بهتر است کمی هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود.و طبع غذا گرم شود. بعد پیاز ها را به صورت عسلی سرخ میکنیم .
کشک پاستوریزه را هم می جوشانیم و کمی به آن زعفران اضافه میکنیم تا کشک زعفرانی شود .
نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت ۲ دقیقه تفت میدهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند.
همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد.
بعد از اینکه همه مواد را آماده کردیم باید بادمجان های سرخ شده را ساطوری کنیم و گوشت های پخته شده را هم ریش ریش کنید و عدس ، گوشت و بادمجان را با گوشت کوب برقی یا دستی میکوبیم تا مخلوط شوند البته نیاز به کوبیدن زیاد نیست.مخلوط آماده شده را در ظرفی میکشیم و با پودر گردو، نعناع داغ ، برای تزئین کشک زعفرانی خود را به همراه پیاز داغ را اضافه نمایید. حال کشک بامجان شما آماده است. نوش جان