پاپو
تاریخ انتشار : 28 اسفند 1398 22:35

طرز تهیه ی حلیم بامجان اصیل

در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا دستورپخت یک حلیم بادمجان خوشمزه را باهم مشاهده کنیم. حلیم بادمجان غذایی از شهر اصفهان است.

مواد لازم:

  • بادمجان ۱ کیلو
  • کشک زعفرانی ۱ پیمانه
  • عدس ا پیمانه
  • زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه
  • پیاز سرخ کرده ا پیمانه
  • گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
  • نعناع داغ یک چهارم پیمانه
  • سیر تازه ۲ حبه
  • نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم
  • گردوی پودر شده برای تزیین

طرز تهیه:

برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان های پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجان ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود.

سپس عدس ها را با مقداری آب بپزید و آماده کنید . بهتر است کمی هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود.و طبع غذا گرم شود. بعد پیاز ها را به صورت عسلی سرخ میکنیم .

کشک پاستوریزه را هم می جوشانیم و کمی به آن زعفران اضافه میکنیم تا کشک زعفرانی شود .

نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت ۲ دقیقه تفت میدهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند.

همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد.

بعد از اینکه همه مواد را آماده کردیم باید بادمجان های سرخ شده را ساطوری کنیم و گوشت های پخته شده را هم ریش ریش کنید و عدس ، گوشت و بادمجان را با گوشت کوب برقی یا دستی میکوبیم تا مخلوط شوند البته نیاز به کوبیدن زیاد نیست.مخلوط آماده شده را در ظرفی میکشیم و با پودر گردو، نعناع داغ ، برای تزئین کشک زعفرانی خود را به همراه پیاز داغ را اضافه نمایید. حال کشک بامجان شما آماده است. نوش جان


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد