تیرامیسو یک دسر بسیار خوشمزه ی ایتالیایی است که طرفداران زیادی را در سراسر دنیا دارد. امروز می خواهیم دستور تهیه این دسر خوشمزه را به همراه مواد اولیه و نکات آن به شما دوستان معرفی کنیم .در ادامه ی این مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم:
- بیسکوییت لیدی فینگر یا همان بیسکوییت انگشتی: یک بسته
- زرده تخممرغ بزرگ: ۶ عدد
- شکر: ۱ پیمانه
- پنیر ماسکارپونه: ۱ و نیم پیمانه (پنیر باید هم دمای محیط باشد)
- خامه غلیظ فرم گرفته: ۱و ¾ پیمانه
- قهوه اسپرسو یا قهوه دم کرده غلیظ سرد: ۱و ½ پیمانه
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر کاکائو یا پودر نسکافه: ¼ پیمانه
طرز تهیه تیرامیسو خوشمزه ی خانگی با پنیر ماسکارپونه:
- ابتدا زردههای تخممرغ را از سفیده کاملا جدا کنید و با شکر مخلوط کنید. ترکیب زرده تخممرغ و شکر و وانیل را آنقدر بزنید تا یک مایه غلیظ به دست بیاید.
- در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و ترکیب شکر و تخممرغ و وانیل را به روش بنماری به مدت ده دقیقه روی بخار آب هم بزنید.
- یادتان باشد برای تهیه تیرامیسو یا هر شیرینی و دسر دیگری از مواد لبنی تازه استفاده کنید تا طعم دسر و شیرینی لذیذتر و مطبوعتر شود.
- حالا به ترکیب تخممرغ و شکر، پنیر ماساکارپونه را اضافه کنید و با حوصله آن را هم بزنید، آنقدر که یک مایه یکدست و صاف و نرم به دست بیاید. بهتر است پنیر ماسکارپونه با دمای محیط هم دما شود، به این ترتیب هم زدن و یکدست شدن آن راحتتر صورت میگیرد.
- در مرحله بعد، قهوه اسپرسو یا قهوه دم کرده غلیظ را در یک کاسه بریزید و بیسکوییتهای پتی بور یا لیدی فینگر یا همان بیسکوییت انگشتی خودمان را به سرعت به قهوه آغشته کنید.
- مراقب باشید بیشتر از یک ثانیه این کار طول نکشد چون بیسکوییتها، قهوه را به خود جذب میکنند و خمیر میشوند یا از هم وا میروند.
- برای بیسکویت پتی بور بهتر است از یک قلم مو برای مالیدن قهوه روی بیسکویت استفاده کنید چون پتی بور نازک است. حالا بیسکوییتهای پتی بور یا انگشتی آغشته به قهوه را در کف ظرفی مثل سینی یا دیس یا هر ظرفی که میپسندید، بچینید. و این کار را به شکل لایه ای ادامه دهید.