ابتدا بادمجان های خود را در صورت تمایل پوست بکنید و یک سمت آن را برش بزنید تا فضایی برای پر کردن داخل بادمجان ها ایجاد شود. برای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان ها، بادمجان ها را داخل آب نمک بخوابانید و پس از خشک کردن برای طبخ آماده کنید. بادمجان های خود را به مدت ۵ الهی ۷ دقیقه در آب جوش بجوشانید تا کمی نرم شوند. (می توانید کمی سرخ کرده یا حرارت دهید تا نرم شود)
سپس، برای درست کردن مواد داخل بادمجان پیاز را نگینی و سیر را باریک باریک خرد کنید. گوجه فرنگی را هم پوست بگیرید و به شکل مربع خرد کنید. فلفلها را از وسط دو نیم کنید، تخمهای آن را خارج کرده و سپس خرد کنید.
روغن زیتون را داخل یک ماهیتابه گرم کنید و سیر و پیازها را تا جایی که رنگشان کمی عوض شود داخل آن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به سیر و پیاز اضافه کنید و تا جایی که آبش گرفته شود تفت دهید. در حالی که گوشت را داخل تابه هم میزنید، فلفل سبز را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
مواد را از روی اجاق بردارید و جعفری را آرام آرام اضافه و با مواد مخلوط کنید. بادمجانهای سرخ شده را همانطور که روی برش خورده آنها به سمت بالا است روی سینی بگذارید، به کمک قاشق آنها را کمی باز کنید و مواد را تا جایی که میتوانید داخل یادمجانها بریزید.
اگر تمایل داشتید میتوانید گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را روی بادمجانها بریزید تا بعد از پخت عطر و طعم بهتری پیدا کنند.
برای تهیه سس، سیر له شده را کمی تفت دهید، سپس رب گوجه هم تفت بدهید و سس فلفل و نمک و شکر را به آن اضافه کنید. آب جوش را روی آنها بریزید و سس را کمی بجوشانید تا به غلظت مناسب برسد.
بادمجان های شکم پر را داخل فر که با دمای ۱۷۰ درجه گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بپزید (در صورت داشتن ذغال یا تنور بادجان ها را به مدت ۱۵ الی بیست دقیقه در داخل تنور یا فضای ذغالی قرار دهید تا پخته شوند. پس از آماده سازی بادمجان های تنوری، سس مورد علاقه ی خود را روی آن ها ریخته و نوش جان کنید.