پاپو
تاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1399 14:20

طرز تهیه ی بادمجان شکم پر تنوری

بادمجان شکم غذایی محبوب برای کسانی است که بادمجان دوست دارند. امروز برای شما دوستان طرز تهیه ی بادمجان شکم پر تنوری را آماده کرده ایم. مشاهده کرده و لذت ببرید.

مواد لازم:

بادمجان متوسط چهار عدد
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
پیاز سفید یک عدد بزرگ
سیر سه حبه
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
گوجه فرنگی یک عدد بزرگ
فلفل سبز تند دو عدد
برگ جعفری یک چهارم پیمانه
نمک یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری
روغن نصف فنجان
بادمجان شکم پر تنوری

طرز تهیه بادمجان شکم پر تنوری

ابتدا بادمجان های خود را در صورت تمایل پوست بکنید و یک سمت آن را برش بزنید تا فضایی برای پر کردن داخل بادمجان ها ایجاد شود. برای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان ها، بادمجان ها را داخل آب نمک بخوابانید و پس از خشک کردن برای طبخ آماده کنید. بادمجان های خود را به مدت ۵ الهی ۷ دقیقه در آب جوش بجوشانید تا کمی نرم شوند. (می توانید کمی سرخ کرده یا حرارت دهید تا نرم شود)

سپس، برای درست کردن مواد داخل بادمجان پیاز را نگینی و سیر را باریک باریک خرد کنید. گوجه فرنگی را هم پوست بگیرید و به شکل مربع خرد کنید. فلفل‌ها را از وسط دو نیم کنید، تخم‌های آن را خارج کرده و سپس خرد کنید.

روغن زیتون را داخل یک ماهیتابه گرم کنید و سیر و پیازها را تا جایی که رنگ‌شان کمی عوض شود داخل آن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به سیر و پیاز اضافه کنید  و تا جایی که آبش گرفته شود تفت دهید. در حالی که گوشت را داخل تابه هم می‌زنید، فلفل سبز را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

مواد را از روی اجاق بردارید و جعفری‌ را آرام آرام اضافه و با مواد مخلوط کنید. بادمجان‌های سرخ شده را همانطور که روی برش خورده آن‌ها به سمت بالا است روی سینی بگذارید، به کمک قاشق آنها را کمی باز کنید و مواد را تا جایی که می‌توانید داخل یادمجان‌ها بریزید.

اگر تمایل داشتید می‌توانید گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را روی بادمجان‌ها بریزید تا بعد از پخت عطر و طعم بهتری پیدا کنند.

برای تهیه سس، سیر له شده را کمی تفت دهید، سپس رب گوجه هم تفت بدهید و سس فلفل و نمک و شکر را به آن اضافه کنید. آب جوش را روی آنها بریزید و سس را کمی بجوشانید تا به غلظت مناسب برسد.

بادمجان‌ های شکم‌ پر را داخل فر که با دمای ۱۷۰ درجه گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بپزید (در صورت داشتن ذغال یا تنور بادجان ها را به مدت ۱۵ الی بیست دقیقه در داخل تنور یا فضای ذغالی قرار دهید تا پخته شوند. پس از آماده سازی بادمجان های تنوری، سس مورد علاقه ی خود را روی آن ها ریخته و نوش جان کنید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد