پاپو
تاریخ انتشار : 28 مرداد 1402 16:09

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور

کیک یخچالی با بیسکوییت یکی از خوراکی های خوشمزه و محبوب است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. این کیک با استفاده از بیسکوییت، خامه و مواد شیرین کننده دیگر تهیه می شود و به عنوان یک دسر خوشمزه و سرگرم کننده شناخته می شود.

برای تهیه کیک یخچالی با بیسکوییت، ابتدا باید بیسکوییت ها را به صورت خرد شده در ظرف مناسب قرار داد. سپس خامه را با مواد شیرین کننده دیگر مانند شکر، وانیل و عصاره های گیاهی مختلف ترکیب کرده و به صورت چرخشی در مخلوط کن مخلوط کنید تا ترکیبات به هم برسند.

سپس باید ترکیب خامه را به بیسکوییت های خرد شده اضافه کرده و به صورت ملایم با هم مخلوط کرد تا تمام بیسکوییت ها با خامه پوشیده شوند. سپس مخلوط را در قالب مورد نظر قرار داده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

کیک یخچالی با بیسکوییت در انواع مختلف و با طعم های متنوعی تهیه می شود. برخی از آنها با عصاره های گیاهی مانند نعناع، زعفران و زیره سبز تهیه شده اند، در حالی که برخی دیگر با شکلات، توت فرنگی و وانیل تزئین شده اند. همچنین، بعضی از کیک های یخچالی با بیسکوییت با روغن های گیاهی تهیه شده اند که به آنها چربی کمتری می دهد و برای افرادی که به سلامتی خود دقت می کنند، مناسب است.

کیک یخچالی با بیسکوییت به عنوان یک دسر خوشمزه و سرگرم کننده شناخته می شود. بسیاری از افراد این دسر را به عنوان یک پوشیدگی مناسب برای چای یا قهوه استفاده می کنند. همچنین، کیک یخچالی با بیسکوییت به عنوان یک دسر سریع و آسان مورد استفاده در سفرهای پیک نیک و مهمانی ها قرار می گیرد.

در نتیجه، کیک یخچالی با بیسکوییت یک دسر خوشمزه و سرگرم کننده است که در انواع مختلف تولید می شود. با این حال، برای حفظ سلامتی باید مصرف آن را به میزان مناسب و با همراهی یک رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی متعادل کنید.

بیسکوییت

بیسکوییت یکی از محصولات خوراکی پرطرفدار در سراسر جهان است. این محصول به دلیل طعم و قیمت مناسب، برای بسیاری از افراد جایگاه خاصی در رژیم غذایی روزانه دارد. بیسکوییت در انواع مختلف و با طعم های متنوعی تولید می شود و به عنوان یک خوراکی خوشمزه و سرگرم کننده شناخته می شود.

بیسکوییت ها در ابعاد و شکل های مختلف تولید می شوند. بعضی از آنها بسیار نازک و شفاف هستند، در حالی که بعضی دیگر ضخیم و پر شکل. همچنین، بعضی از بیسکوییت ها با مغز، شکلات، کره و گلاب تزئین شده اند. بعضی از بیسکوییت ها نیز با روغن های گیاهی تهیه شده اند که به آنها چربی کمتری می دهد و برای افرادی که به سلامتی خود دقت می کنند، مناسب است.

بیسکوییت ها در طعم های مختلفی تولید می شوند. بعضی از آنها شیرین و خامه ای هستند، در حالی که بعضی دیگر ترش و نمکی هستند. بعضی از بیسکوییت ها نیز با طعم های مختلف مانند شکلات، توت فرنگی، وانیل و زنجبیل تهیه شده اند. همچنین، بعضی از بیسکوییت ها با عصاره های گیاهی مانند نعناع، زعفران و زیره سبز تهیه شده اند.

بیسکوییت ها به عنوان یک خوراکی سرگرم کننده و خوشمزه شناخته می شوند. بسیاری از افراد این محصول را به عنوان یک پوشیدگی مناسب برای چای یا قهوه استفاده می کنند. همچنین، بیسکوییت ها به عنوان یک خوراکی سریع و آسان مورد استفاده در سفرهای پیک نیک و مهمانی ها قرار می گیرند.

بیسکوییت ها از دیدگاه تغذیه ای نیز ارزش غذایی خاصی دارند. این محصول حاوی مواد مغذی مانند کربوهیدرات، پروتئین، چربی، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است. با این حال، باید به یاد داشت که بیشتر بیسکوییت ها شیرین هستند و به عنوان یک خوراکی بالای قند به حساب می آیند. بنابراین، مصرف زیاد بیسکوییت ها ممکن است منجر به افزایش وزن و سایر مشکلات سلامتی شود.

در نتیجه، بیسکوییت یک خوراکی خوشمزه و سرگرم کننده است که در انواع مختلف تولید می شود. با این حال، برای حفظ سلامتی باید مصرف آن را به میزان مناسب و با همراهی یک رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی متعادل کنید.

طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور :

 کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور بدون شک یکی از پرطرفدار ترین کیک ها در سراسر دنیا می باشد و طرز تهیه کیک یخچالی ساده بسیار آسان می باشد. این کیک لذیذ و دوست داشتنی نیازی به فر ندارد و از این لحاظ مورد توجه بسیاری از افراد می باشد.

مواد لازم کیک یخچالی با پتی بور:

مواد لازم میزان لازم
 شیر  ۲ لیوان
 شکر  ۱ لیوان
 بیسکویت پتی بور ۲ بسته
 کره  ۵۰ گرم
 وانیل  ۱ قاشق چایخوری
 پودر کاکائو  ۳ قاشق غذاخوری
 آرد سفید  ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ی کیک یخچالی خانگی :

مرحله اول : 

 برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی ابتدا باید آرد را در یک ظرف مناسب الک کنید.

مرحله دوم :

پودر کاکائو را نیز الک کنید و به آرد اضافه کنید سپس آنها را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله سوم :

در ادامه تهیه کیک یخچالی ساده وانیل را نیز به آرد و پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم :

یک لیوان شکر را نیز به این مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله پنجم : 

۲ لیوان شیر را در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید تا کمی گرم شود.

مرحله ششم : 

مواد آردی را که ترکیب کرده اید را آرام آرام به شیر گرم شده اضافه کنید و به طور مرتب مواد را هم بزنید تا بریده بریده نشود.

مرحله هفتم : 

در این مرحله بعد از اینکه مواد به خوبی حل شد شعله را خاموش کنید و کره را به آن اضافه کنید.

مرحله هشتم: 

تا وقتی که کره به خوبی مخلوط نشده به هم زدن ادامه دهید و به خوبی مخلوط کنید تا مایع آماده شده به غلظت برسد.

مرحله نهم :

یک قالب مناسب(مستطیلی شکل بهتر است) انتخاب کنید و کف آن را نایلون یا کاغذ روغنی ، و یا سلفون بکشید.

مرحله دهم :

ابتدا یک لایه بیسکویت را به طور منظم کف قالب بچینید. برای زیبایی بیشتر کیک از دو نوع بیسکوییت استفاده کنید هم کاکائویی و هم ساده. این کار جذابیت بیشتری به کیک شما می دهد.

مرحله یازدهم : 

موادی که آماده کردید را بعد از اینکه مقداری از حرارت افتاد روی بیسکویت بریزید و صاف کنید این کار را چندین لایه ادامه دهید ۵ الی ۶ لایه کفایت می کند.

مرحله دوازدهم : 

 کیک  را با قالب به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم(هرچه بیشتر قرار بگیرد بافت بیسکویت ها بیشتر شبیه کیک می شود و خوشمزه تر می شود).

مرحله سیزدهم : 

بعد از خارج کردن آن از یخچال مقداری به آن استراحت دهید.

مرحله چهاردهم : 

نایلون یا کاغذ روغنی که استفاده کرده اید را جدا کنید. و به طور دلخواه کیک را برش بزنید و نوش جان کنید.

 نکات تهیه کیک یخچالی ساده:

برای تزیین می توانید از پودر پسته، پودر نارگیل و گاناش استفاده کنید.

در صورت تمایل می توانید در بین لایه ها از موز، پودر گردو و پودر بادام استفاده کنید.

اگر احساس می کنید که غلظت مایه شکلاتی بیش از حد زیاد شده است، قبل از اینکه آن را از روی شعله گاز خارج کنید، کمی شیر به آن اضافه کنید تا رقیق‌تر شود.

آرد و پودر کاکائو حتما قبل از اضافه کردن به شیر باید الک شود.

شما می توانید پس از ریختن لایه کاکائو می توانید مقداری موز یا گردو بریزید.

از شکلات چیپسی نیز می توانید میان مواد استفاده کنید.

برای تزیین روی کیک یخچالی می توانید از شکلات داغ ، انار دون شده استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک یخچالی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۰دقیقه
کیک یخچالی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد