پاپو
تاریخ انتشار : 15 تیر 1399 18:18

طرز تهیه کرم بروله خانگی فرانسوی

در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه کرم بروله در خانه را مشاهده کنید. این دسر فرانسوی است و بسیار خوشمزه است.

مواد لام:

 

زرده تخم مرغ ۴ عدد

شکر ۱۰ قاشق غذاخوری

خامه ی پرچرب فنجان

وانیل ۱/۵ قاشق چایخوری

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

شکر برای روی دسر ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرم بروله در خانه:

خامه، ۴ قاشق شکر، یک قاشق چایخوری عصاره وانیل و نمک را داخل قابلمه یا شیرجوش کوچکی بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. بپس از اینکه حباب روی خامه شروع به ظهور کرد زیر گاز را خاموش کنید.

فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر عمیقی را آماده کنید. شش کاسه سرامیکی یا پیرکس کوچک را روی آن بچینید و کنار بگذارید.

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. برای تهیه کرم بروله فقط به زرده تخم مرغ نیاز دارید. پس سفیده ها را برای کاربرد دیگری (مثلا شیرینی مرنگ) کنار بگذارید. زرده ها را در کاسه ای بریزید و خوب با همزن دستی هم بزنید. سپس ۶ قاشق شکر دیگر را اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا شکر در تخم مرغ حل شود.

همان طور که در حال هم زدن زرده تخم مرغ و شکر هستید. یک ملاقه از خامه گرم را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. به همین ترتیب خامه باقیمانده را نیز اضافه کنید. به هبچ وجه دست از هم زدن بر ندارید و خامه را یک باره اضافه نکنید چون ممکن است تخم مرغ پخته شود. در آخر نصف قاشق چایخوری دیگر عصاره وانیل اضافه کنید و هم بزنید.

حال کاستارد را از یک صافی ریز رد کنید تا اگر تکه های کوچکی از تخم مرغ و شکر گلوله شده است جدا شود. در این مرحله میتوانید کاستارد کرم بروله را خنک کنید و تا پنج روز در یخچال نگه دارید.

برای پخت، کاستارد را بین کاسه ها تقسیم کنید. باید حدود سه چهارم هر کاسه پر شود. مقداری آب جوش آماده کنید. آب جوش را به آرامی در سینی بریزید به طوری که تا دو سوم لبه کاسه ها با آب در تماس باشد. مراقب باشید آب به داخل کاسه ها نپاشید. برای راحتی کار میتوانید اول سینی را در فر قرار دهید و بعد آب جوش را داخل آن بریزید.

کرم بروله را حدودا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید. زمانی پخت کامل شده که رنگ روی کرم یکدست باشد و با فشار دادن انگشت در وسط آن، انگشت تقریبا تمیز بماند و سطح دسر کمی حالت فنری داشته باشد. اما اگر مثل ژله سفت شده باشد یعنی بیش از حد پخته است. ۱۵ دقیقه بعد از خارج کردن سینی  از فر، کاسه ها را از روی سینی بردارید و جای دیگری بگذارید. ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید و بعد به یخچال منتقل کنید. میتوانید کرم را از ۴ ساعت تا ۴ روز در یخچال نگه دارید.

موقع سرو از یخچال بیاورید. روی هر کاسه یک قاشق چایخوری شکر به طور یکنواخت بپاشید. فندک مخصوص را به طور چرخشی با چند سانت فاصله روی سطح دسر حرکت دهید تا حالت کاراملی ایجاد شود. به عنوان روش جایگزین میتوانید کاسه ها را در یک سینی فر (بدون آب) بچینید و در فر بگذارید. این بار شعله بالای فر را روشن کنید. بعد از کاراملی شدن ۱۰ دقیقه اجازه دهید دسر خنک شود و سپس آن را سرو کنید.

 


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد