مواد لازم جهت تهیه کباب مرغ یونانی :
سینه یا ران مرغ بدون استخوان |
۵۰۰ گرم |
سیر |
۱ تا ۲ حبه |
پودر جعفری |
۲ قاشق سوپخوری |
پودر اورگانو |
۲/۱ قاشق سوپخوری |
آویشن |
۱ قاشق سوپخوری |
آب لیموی تازه |
۲ تا ۳ قاشق سوپخوری |
روغن زیتون |
۳ تا ۴ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه |
مقداری |
سیخ چوبی |
به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه کباب مرغ یونانی :
گوشت مرغ را به قطعات ۲ تا ۵/۲ سانتی خرد می کنیم. سیر رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ریخته و پودر جعفری، پودر اورگانو، آویشن، آب لیموی تازه، روغن زیتون ونمک و فلفل سیاه را به مدت ۲ دقیقه خوب مخلوط کنید و سپس در هر سیخ چوبی ۳ تا ۴ تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت ۸ دقیقه الی ۱۰ دقیقه با درجه زیاد کباب پز برقی و یا مدت ۵ الی ۶ دقیقه برای هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کردنی، سرخ نمایید و با دیپ ماست میل نمایید.این غذا را با گوشت گوسفند هم می توان طبخ نمود.
برای تزیین کباب مرغ یونانی می توانید از سبزیجات استفاده نمایید.
منبع : groohashpazi.blogfa.com