پاپو
تاریخ انتشار : 12 شهریور 1398 14:44

طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه

در این مطلب برای شما دوستان طرز تهیه ی کاچی خوشمزه ی زعفرانی و شرح می دهیم. این کاچی با زعفران دم شده درست میشه و جزو خوشمزه ترین کاچی های ایرانی محسوب میشه. با ما در ادامه ی مطلب همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کاچی زعفرانی:

  • آرد گندم یا آرد برنج: ۱ لیوان
  • روغن یا کره محلی: ۱۰۰ گرم
  • نبات خرد شده یا شکر: نصف لیوان
  • آب: ۶.۵ لیوان
  • زعفران سابیده شده: نصف قاشق چای‌خوری
  • ادویه کاچی: ۱ قاشق (زنجبیل + پودر دارچین + زیره + زردچوبه+هل)
  • گلاب: نصف لیوان

طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه

طرز تهیه کاچی زعفرانی:

آرد رو الک می کنیم و با کمی کره داخل ماهیتابه یا قابلمون تفت می دیم تا رنگش تغیر کنه و طلایی بشه.

برای تهیه شکر و آب رو روی حرارت ملایم می‌ذاریم و هم می‌زنیم تا شکر آب شه، بعد از حل شدن شکر دمارو کم و بعد از چند دقیقه خاموش می کنیم تا حالت رقیق شربت حفظ بشه.

زعفران دم شده و گلاب رو به شرب اضافه می کنیم.

شربت به همراه آب رو به آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کمی خودشو بگیره.

کاچی زعفرانی شما آمادست نوش جان. قبل از سرو بگذارید کمی خنک شه و از دما بیفته. روی کاچی و می تونید با پودر نارگیل و مغزی جات و ادویه های کاچی تزیین کنید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد