در این مطلب برای شما دوستان طرز تهیه ی کاچی خوشمزه ی زعفرانی و شرح می دهیم. این کاچی با زعفران دم شده درست میشه و جزو خوشمزه ترین کاچی های ایرانی محسوب میشه. با ما در ادامه ی مطلب همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کاچی زعفرانی:
- آرد گندم یا آرد برنج: ۱ لیوان
- روغن یا کره محلی: ۱۰۰ گرم
- نبات خرد شده یا شکر: نصف لیوان
- آب: ۶.۵ لیوان
- زعفران سابیده شده: نصف قاشق چایخوری
- ادویه کاچی: ۱ قاشق (زنجبیل + پودر دارچین + زیره + زردچوبه+هل)
- گلاب: نصف لیوان
طرز تهیه کاچی زعفرانی:
آرد رو الک می کنیم و با کمی کره داخل ماهیتابه یا قابلمون تفت می دیم تا رنگش تغیر کنه و طلایی بشه.
برای تهیه شکر و آب رو روی حرارت ملایم میذاریم و هم میزنیم تا شکر آب شه، بعد از حل شدن شکر دمارو کم و بعد از چند دقیقه خاموش می کنیم تا حالت رقیق شربت حفظ بشه.
زعفران دم شده و گلاب رو به شرب اضافه می کنیم.
شربت به همراه آب رو به آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کمی خودشو بگیره.
کاچی زعفرانی شما آمادست نوش جان. قبل از سرو بگذارید کمی خنک شه و از دما بیفته. روی کاچی و می تونید با پودر نارگیل و مغزی جات و ادویه های کاچی تزیین کنید.