دستور پخت اصلی یک تابه ۲۲ سانتی متر مکعبی می سازد .
آماده سازی و پخت چیز کیک نیویورکی شانتال: ۹۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال :
بیسکویت خرد شده |
۱۵ عدد |
کره آب شده |
۲ قاشق غذا خوری |
پنیر خامه ای آب شده |
۲۵۰ گرم |
شکر |
۱/۵ فنجان |
شیر |
۳/۴ فنجان |
تخم مرغ |
۴ عدد |
خامه ترش |
۱ فنجان |
وانیل |
۱ قاشق غذا خوری |
آرد |
۱/۴ فنجان |
طرز تهیه چیز کیک نیویورکی شانتال :
فر را از قبل تا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را چرب کنید.
در یک کاسه متوسط، خرده های بیسکوئیت را با کره آب شده مخلوط کرده و ته قالب چرب شده فشار دهید.
در یک ظرف، پنیر خامه ای را با شکر مخلوط کنید تا صاف شود. سپس در مخلوط کن ریخته و با شیر مخلوط کنید ، و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مخلوط کنید، مخلوط کردن را فقط به اندازه ای که ترکیب شوند ادامه دهید. خامه ترش، وانیل را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید آرد را هم اضافه کرده و با دور کند مخلوط کرده و روی بیسکوئیت های آماده شده بریزید.
به مدت ۱ ساعت در فراز قبل گرم کرده بگذارید تا بپزد. سپس فر را خاموش کرده و اجازه دهید کیک در فر در بسته به مدت ۵ تا ۶ ساعت سرد شود، تا مانع ترک خوردگی شود. تا لحظه سرو کردن در یخچال بگذارید تا سرد شود.