پاپو
تاریخ انتشار : 02 مهر 1394 17:50

طرز تهیه پنکیک دارچینی

دارچین یکی از ادویه هایی است که طبع گرمی دارد و به همین دلیل پنکیک دارچینی یک پیشنهاد عالی برای عصرهای خنک پاییزی است.

مواد لازم برای تهیه پنکیک دارچینی :

 آرد ۱ لیوان
 خامه ترش ۱ لیوان
شیر ۱/۴ لیوان
 تخم مرغ ۱ عدد
کره ۸ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر ۵ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ۱/۴ لیوان
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه پنکیک دارچینی :
۴ قاشق غذاخوری کره ، ۲ قاشق غذاخوری شکر ، شکر قهوه ای و پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید ( روش بن ماری ) که به این مخلوط سس دارچینی می گویند.
پس از اینکه سس دارچینی یکدست شد از روی حرارت بخار آب بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود.
۳ قاشق غذاخوری شکر ، آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
۴ قاشق غذاخوری کره ذوب شده ، شیر سرد ، تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید و به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
ته ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه داغ شد مواد پن کیک را به صورت گرد داخل ماهیتابه بگذارید ، سس دارچینی را داخل قیف بریزید ، سر قیف را سوراخ کنید و روی پن کیک ها همانند شکل طرح مارپیچ بکشید.

سس دارچینی را با قیف ، روی پن کیک ها همانند شکل طرح مارپیچ بریزید
پس از چند دقیقه پنکیک ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز بپزد و سس دارچینی برشته شود سپس در ظرف بگذارید و همراه با عسل و خامه و … تزیین و سرو کنید.

نکته : می توانید بجای عسل از انواع مربا و مارمالاد و … استفاده کنید و در زمان پخت پنکیک حرارت باید ملایم باشد.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد