در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی پاستیل خوشمزه را در خانه با طعم دلخواهتان آموزش دهیم.
مواد لازم:
پودر ژلاتین طعم دار یک قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین بدون طعم ۶ قاشق غذاخوری
قالب شکلات و آبنبات به تعداد لازم
اسپری پختوپز (برای جلوگیری از چسبیدن) یا مقداری روغن
دستور تهیه:
قالب خود را شسته و تمیز کنید و سپس کمی روغن یا اسپری پخت و پز را به طور سطحی و یلی کم داخل قالب ها آغشته کنید.
در ظرفی ،ترجیحا شیر جوش، هر دو مقدار پودر ژلاتین را به همراه آب سرد مخلوط کنید. این ترکیب را بهقدری مخلوطکنید که کاملاً باهم مخلوط شوند و پودر ژلاتین در کاملاً حل شود.
شیرجوش را روی شعله ملایم قرار دهید و به مخلوط کردن ترکیب ادامه دهید.
بعد از آن وقتیکه محلول حالت کاملاً مایع به دست آورد، همه ژلاتینها در آب مخلوط شدند شیرجوش را از روی شعله برداشته و محلول را به ظرفی مثل پارچ منتقل کنید. ژلاتین را در قالبهای شکلات بریزید و سپس قالب را داخل یخچال بگذارید.
پس از اینکه مطمئن شدید که پاستیل های شما بسته اند و خودشان را گرفته اند، آن ها را از قالب در بیاورید و نوش جان کنید.