در ادامه ی این مطلب با ما همراه شوید تا ببینیم چگونه یک نان رولت خوشمزه و لطیف آماده کنیم.
مواد لازم:
- آرد کاملا سفید :۱۰۰ گرم
- تخم مرغ:۵ عدد
- شکر :۱۰۰ گرم
- آب گرم:۳ قاشق سوپخوری
- وانیل :یک دوم قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری
- پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)
طرز تهیه:
ابتدا آرد و بکینگ پودر را الک کرده و با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید وسینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن چرب نمایید.
تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید، سفیده ها را با هم زن برقی خوب بزنید تا سفت شود.
سپس نیمی از شکر را افزوده و دوباره هم بزنید تا با هم ترکیب شده و سفت گردد.
زرده ها را به همراه آب گرم و وانیل مخلوط کنید ، سپس باقی شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شده و به رنگ کرم درآید.
حالا مخلوط آرد را به آرامی افزوده و هم بزنید تا یکدست شود، سفیده را در سه نوبت به مواد فوق اضافه کرده و به کمک یک لیسک به آرامی مواد را به شکل دورانی مخلوط نمایید.
خمیر رولت را در سینی فر بریزید و روی آن را صاف کنید ، سینی را برای یک ربع تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رولت بپزد.