پاپو
تاریخ انتشار : 26 خرداد 1399 15:37

طرز تهیه نان رولت خامه ای

در ادامه ی این مطلب با ما همراه شوید تا ببینیم چگونه یک نان رولت خوشمزه و لطیف آماده کنیم.

مواد لازم:

 

  • آرد کاملا سفید :۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ:۵ عدد
  • شکر :۱۰۰ گرم
  • آب گرم:۳ قاشق سوپخوری
  • وانیل :یک دوم قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر:یک سوم قاشق چایخوری
  • پودرشکر :یک فنجان ( برای تزئین روی رولت)

 

طرز تهیه:

ابتدا آرد و بکینگ پودر را الک کرده و با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید وسینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن چرب نمایید.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید، سفیده ها را با هم زن برقی خوب بزنید تا سفت شود.

سپس نیمی از شکر را افزوده و دوباره هم بزنید تا با هم ترکیب شده و سفت گردد.

زرده ها را به همراه آب گرم و وانیل مخلوط کنید ، سپس باقی شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شده و به رنگ کرم درآید.

حالا  مخلوط آرد  را به آرامی افزوده و هم بزنید تا یکدست شود، سفیده را در سه نوبت به مواد فوق اضافه کرده و به کمک یک لیسک به آرامی مواد را به شکل دورانی مخلوط نمایید.

خمیر رولت را در سینی فر بریزید و روی آن را صاف کنید ، سینی را برای یک ربع تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رولت بپزد.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد