در این مطلب برای شما دستور تهیه ی میگو پفکی خوشمزه را آموزش خواهیم داد که به سادگی می توانید این دستور را در خانه آماده و نوش جان کنید.
مواد لازم:
- تخم مرغ : یک عدد
- میگو :۱ کیلو
- پیاز:یک عدد
- آبلیمو :یک قاشق سوپخوری
- ماست :دو قاشق سوپخوری
- آرد: یک فنجان
- زعفران :نصف قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
دستور پخت:
در ابتدا میگوهای خود را در آبلیمو و مقداری زعفران و فلفل و نمک به مدت یک تا دو ساعت (حداقل) بخوابانید. بهتر از روی ظرف میگوی خوابانده در مواد شما پوشیده شود تا بو و مزه ی میگوی شما بهتر شود و یخچال شما هم بو نگیرد.
در این فاصله سس مخصوص میگو پفکی را آماده کنید. به این ترتیب که آرد ، نمک ،تخم مرغ ، زعفران ، ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
اگر سس شل بود به آن مقداری آرد و اگر هم سفت شد ، مقداری ماست به آن بیفزایید.
میگو را پس از یک ساعت از یخچال بیرون بیاورید و از آب پیاز خارج کنید و داخل سس آماده شده بریزید.
مجددا در ظرف را ببندید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید به طوری که میگوها داخل آن غوطه ور شوند.
حرارت را کم کنید و میگوها را یکی یکی داخل روغن داغ قرار دهید تا دو طرف آن طلایی شود.