پاپو
تاریخ انتشار : 05 بهمن 1398 16:11

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

طرز تهیه میگو پفکی در خانه

میگو پفکی

در این مطلب برای شما دستور تهیه ی میگو پفکی خوشمزه را آموزش خواهیم داد که به سادگی می توانید این دستور را در خانه آماده و نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ :  یک عدد
  • میگو :۱ کیلو
  • پیاز:یک عدد
  • آبلیمو :یک قاشق سوپخوری
  • ماست :دو قاشق سوپخوری
  • آرد: یک فنجان
  • زعفران :نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم
میگو پفکی

دستور پخت:

در ابتدا میگوهای خود را در آبلیمو و مقداری زعفران و فلفل و نمک به مدت یک تا دو ساعت (حداقل) بخوابانید. بهتر از روی ظرف میگوی خوابانده در مواد شما پوشیده شود تا بو و مزه ی میگوی شما بهتر شود و یخچال شما هم بو نگیرد.

در این فاصله سس مخصوص میگو پفکی را آماده کنید. به این ترتیب که آرد ، نمک ،تخم مرغ ، زعفران ، ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

اگر سس شل بود به آن مقداری آرد و اگر هم سفت شد ، مقداری ماست به آن بیفزایید.

میگو را پس از یک ساعت از یخچال بیرون بیاورید و از آب پیاز خارج کنید و داخل سس آماده شده بریزید.

مجددا در ظرف را ببندید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید به طوری که میگوها داخل آن غوطه ور شوند.

حرارت را کم کنید و میگوها را یکی یکی داخل روغن داغ قرار دهید تا دو طرف آن طلایی شود.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد