آماده سازی و پخت مرغ سوخاری : ۱۰۵ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری :
ران مرغ |
۸ عدد |
نمک |
۱ قاشق مرباخوری |
پودر سوخاری |
۵۰۰ گرم |
زیره سبز |
۱ قاشق چایخوری |
گشنیز |
۱ قاشق چایخوری |
ترخون |
۱ قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه |
۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز |
۱/۲ قاشق چایخوری |
جوز هندی |
۱/۲ قاشق چایخوری |
کنجد |
۱ فنجان |
تخم مرغ |
۳ عدد |
پودر سیر |
۱ قاشق مرباخوری |
آرد |
۳ پیمانه |
دوغ |
۰.۵ لیتر به اضافه ۳ لیوان |
طرز تهیه مرغ سوخاری :
درون یک کاسه دوغ و نمک را مخلوط کرده و تکه های مرغ را در آن گذاشته و بمدت ۸ ساعت در یخچال بگذارید.
دو ساعت قبل طبخ از یخچال در آورده و دوغ را تخلیه کنید. مواد پودر را در یک ظرف مناسب خوب مخلوط کنید.
در کاسه ای دیگر تخم مرغ، دوغ و پودر سیر را مخلوط کرده و کم کم آرد را به آن اضافه کرده تا کمی غلیظ شود.
در ظرفی دیگر باقیمانده آرد را ریخته تکه های مرغ را در آن زده، در مایع و بعد از آن در مخلوط پودر سوخاری.
بگذارید ۳۰ دقیقه بماند تا پودر سوخاری روی تکه های مرغ خشک شود. در روغن فراوان جوشان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود.