پاپو
تاریخ انتشار : 27 تیر 1398 14:41

طرز تهیه مرغ زعفرانی مجلسی رستورانی

زعفران ایرانی آوازه ای جهانی دارد و در بسیاری از غذاها و دسر ها استفاده می شود. افزودن زعفران در غذاهای ایرانی و حتی خارجی و آسیایی مرسوم است. یکی از غذاهای محبوب ایرانی مرغ زعفرانی است که با برنج سرو می شود. این غذا در مدت زمانی یک ساعته آماده ی سرو می شود. در ادامه ی این مطلب دستور پخت مرغ زعفرانی رستورانی خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم. این مقدار مواد و دستور تهیه برای دو نفر است.

اگر برای تعداد بیشتری مهمان می خواهید آماده کنید مواد را بر حسب ۲ برابر کردن به تعداد دلخواه خود تبدیل کنید.

مواد لازم برای مرغ زعفرانی مجلسی:

  • مرغ : ۲ قطعه
  • زعفران دم کرده : ۴ قاشق سوپ خوری
  • نمک : به میزان لازم
  • کره ذوب شده : ۱ قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • آبلیمو : ۱ قاشق سوپ خوری
  • آب پیاز : ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر سیر : ۱ قاشق چای خوری

مرغ زعفرانی

طرز تهیه:

  1. مرغ ها را شسته و خشک کنید.(بهتر از پوست داشته باشند و از قسمت ران مرغ استفاده کنید)
  2. فلفل، نمک و پودر سیر رو روی مرغ بمالین، مقدار کمی از زعفرانی را که از قبل دم کردید رو روی مرغ اسپری کنید تا مرغ طعم دار شود. بگذارید مرغ با مواد نیم ساعتی بماند تا رنگ بگیرد و طعم دار شود.
  3. مرغ ها را به همراه ادویه ها در یک ماهیتابه با کره ی ذوب شده تفت دهید تا روی پوست آن ها کمی طلایی شود.
  4. زعفران و آب پیاز را به مرغ های سرخ شده اضافه کنید و به محض جوش آمدن در قابلمه را گذاشته و بگذارید بپزد.
  5. بعد از نیم ساعت آبلیمو را به مواد و مرغ ها اضافه کنید و بگذارید مجدد به مدت یک ربع بپزد. در مدت پخت مرغ ها را زیر و رو کنید تا رنگ بگیرند. مرغ شما اماده است. نوش جان.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۲

  • شهین ۱۰ مرداد ۱۳۹۸

    وای خیلی خوشمزست مرسییییی فقط مرغش برام خشک شد

    • علی اکبر همدانی ۱۰ مرداد ۱۳۹۸

      سپاس از توجهتون

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد