پاپو
تاریخ انتشار : 04 آذر 1395 6:21

طرز تهیه قارچ کنسروی

 طرز تهیه قارچ کنسروی

این قارچ برای انواع ساندویچ ها و پیتزاها مورد استفاده است طرز تهیه آن بسیار راحت است و خیلی هم خوشمزه است.

 

قارچ ها را تمیز بشویید خرد کنید آب را جوش بیاورید یک قاشق غذاخوری سرکه داخل آب بریزید در صورت تمایل می توانید زردچوبه هم بزنید که رنگ قارچ هایتان یک مقدار زرد شود که وقتی قارچ ها را داخل غذا ریختیم قشنگ باشند، قارچ ها را داخل آب جوش می ریزیم ۷ تا ۱۰ دقیقه ای جوش بخورد سپس آن را خاموش می کنیم و می ریزیم داخل آبکش ولی مقداری از آبش را نگه می داریم تا بتوانیم قارچ ها را داخل آن بریزیم و در یخچال به راحتی به مدت دو الی سه هفته نگهداری کنیم.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد