مواد اولیه :
ران مرغ |
دو عدد |
فلفل دلمهای |
یک عدد |
قارچ |
۲۰۰ گرم |
روغن و زعفران |
به میزان لازم |
زرشک و کره از هر کدام |
۵۰ گرم |
برنج |
دو پیمانه |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
شکر |
یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
قارچها را شسته و نگینی خرد کنید و به همراه کره و کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.
مرغ را جداگانه پخته و ریز کنید.
فلفل دلمهایهای خردشده را به قارچ اضافه کنید.
بعد از کمی تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبکش کرده و آن را در حالت دم بگذارید.
زرشک را با کمی روغن، شکر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم کشیدن برنج، مواد را لابهلای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشک تزیین کنید.