پاپو
تاریخ انتشار : 21 مرداد 1393 16:45

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

طرز تهیه فیله کباب

مواد لازم :
فیله گوسفندی ۳۰۰ گرم
فلفل سیاه نیم کوب ۱ قاشق سوپخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ساطوری متوسط ۲ عدد
روغن زیتون نصف پیمانه
فلفل تازه کبابی به مقدار لازم

طرز تهیه :
۱. ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

۲. فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.

۳. نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد