پاپو
تاریخ انتشار : 17 دی 1398 11:51

طرز تهیه فرنی گلاب با نشاسته

د

ر این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه فرنی نشاسته را با طعم گلاب برای شما دوستان شرح دهیم. این فرنی یک دسر خوشمزه و مناسب برای کودکان و بزرگسالان است که با عطر جذاب و بافتی لطیف طبخ می شود.فرنی

مواد لازم:

  • نشاسته ۱ پیمانه
  • آب سرد ۱ پیمانه
  • شیر ۴ پیمانه
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • گلاب نصف پیمانه مغز هل کوبیده ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

۱.آب و نشاسته ی خود را در یک ظرف بریزید و برای مدتی بگذارید تا نشاسته در آب حل شود. بهتر است مداوم نشاسته را هم بزنید تا نشاسته راحت تر با آب مخلوط شود و بافت آن سبک شود. سپس مخلوط آب و نشاسته را از یک پارچه ی تنظیف یا یک صافی عبور دهید.

۲. دو پیمانه شیر را به مخلوط آب و نشاسته ی خود اضافه کرده و روی شعله ی مداوم بگذارید و مداوم هم بزنید. برای اینکار بهتر است که از یک قاشق چوبی استفاده شود.

۳. مابقی مقدار شیر را آرام آرام به مخلوط تا هنگام ایجاد بافت نرم و لطیفش اضافه کنید. مراقب باشید که هم زدن خیلی مهم است و اگر مخلوط را رها کنید ممکن است ته بگیرد یا گلوله گلوله شود.

۴. کمی کهشروع کرد به غلیظ شدن تک به تک شکر و گلاب و مغز هل و وانیل را به مخلوط خود بیفزایید.

۵. به آرامی با کفگیر روی مخلوط خود با قاشق چوبی خود بکشید و  زمانی که حس کردید غلیظ شده و با کشیده شدن و هم زدن مخلوطتتان خط روی فرنی شما باقی می ماند (قاشق جا می اندازد) فرنی شما آماده است.

۶.در انتها فرنی خود را سرو کرده و تزئین کنید. فرنی هم گرم و هم سرد خورده می شود. نوش جان


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد