در ادامه ی این مطلب طرز تهیه ی فرنی زعفرانی اصیل را مشاهده خواهید کرد. فرنی از دسر های آسان و افطاری های محبوب ماه رمضان محسوب می شود. برخی هم فرنی را در وعده ی صبحانه دوست دارند.
مواد لازم:
شیر سرد ۲ لیوان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری سر پر
آب نصف لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده به میزان دلخواه
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
عرق هل یک قاشق غذاخوری
خامه صبحانه یک قاشق غذاخوری
چگونه بپزیم؟
شیر و شکر را در قابلمه ی مورد نظر خود بریزید و روی شعله ی ملایم گاز بگذارید تا کم کم داغ شوند و شکر با شیر حل شود.
آرد برنج خود را به آرامی اضافه نمایید و همزمان هم بزنید تا آرد یکدست با مواد شما پخش شود. به هم زدن مخلوط شکر، شیر و آرد برنج آنقدر ادامه بدهید تا کمی غلیظ شود. حالا گلاب و عرق هل را اضافه کنید و باز هم مرتب هم بزنید.
در این مرحله، برای فرنی خود زعفران آب کرده را اضافه کنید. زمانی که فرنی به غلظت دلخواهتان رسید شعله را خاموش کنید. برای اینکه این دسر طعم بهتری به خودش بگیرد میتوانید در پایان پخت به دلخواه یک قاشق غذاخوری خامه پاستوریزه به آن اضافه کنید.