پاپو
تاریخ انتشار : 11 خرداد 1399 16:11

طرز تهیه شیرینی گوش فیل اصفهانی

در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا دستور تهیه ی گوش فیل خوشمزه ی اصفهان را برای شما دوستان شرح دهیم. این شیرینی با شربت تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه ی گوش فیل:

تخم مرغ ۱ عدد
شیر نصف لیوان
شربت ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
ماست  ۱ قاشق مرباخوری
روغن جامد ۲ قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم
هل وانیل گلاب  به میزان لازم

طرز تهیه:

یک لیوان آب را به همراه دو لیوان کامل شکر مخلوط کرده و به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا بجوشد و آنقدر بآبش تبخیر شود تا قوام یابد. حال شربت شما آماده است، پس آ نرا کنار بگذارید تا خنک شود.

تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه و در آخر به آرامی آرد را بیفزایید، خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید تا خمیر گوش فیل آماده شود.

زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، آرد کافیست. یک تا دو ساعت خمیر را کنار گذارید. سپس با وردنه آن را صاف کنید و لوزی لوزی ببرید. می توانید وسط لوزی ها را نیز جمع کنید یا همین طور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است، بیندازید.

وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کنید و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز در صافی دیگری انداخته تا شیره های اضافی آن نیز گرفته شود.

می توانید خمیر را نیز با قالب های ستاره ای یا گل شکل دهید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد