مواد لازم :
شیر |
۳ پیمانه |
آرد |
سه چهارم پیمانه |
پنیر چدار |
یک و نیم پیمانه |
نان تست برشته شده |
به مقدار دلخواه |
آب مرغ |
یک لیتر |
کرفس |
یک بوته |
پیاز |
یک عدد متوسط |
هویج |
یک عدد متوسط |
کره |
یک قاشق مرباخوری |
پاپریکا |
نصف قاشق چای خوری |
فلفل سیاه |
نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه :
پیاز و هویج را پوست بگیرید و مکعبی برش بزنید.
ساقه کرفس را خرد کنید.
اگر نان شما برشته نبود آن را برش بزنید و داخل فر قرار دهید تا برشته شود.
کره را در ظرف مناسب بریزید و پیاز، هویج و کرفس را کمی تفت دهید.
در ظرف دیگری آرد را به تدریج به شیر اضافه کنید تا گلوله نشود و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس سیر، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید و برای مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید.
سبزیجات و آب مرغ را به مخلوط شیر و آرد اضافه کنید و روی حرارت ملایم پخت را ادامه دهید.
پنیر را رنده کنید و بعد از برداشتن سوپ از روی حرارت، آن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر کاملاً ذوب شود. سوپ را در ظرف مناسب بریزید و کمی از نان های برشته شده را روی آن قرار دهید.
منبع : khorasannews.com