پاپو
تاریخ انتشار : 29 بهمن 1398 16:25

طرز تهیه سس آلفردو

 

در ادامه ی این مطلب طرز تهیه ی سس آلفردو را مشاهده خواهید کرد. این سس اصالت ایتالیایی دارد و جزو سس های محبوب مرغ و پاستا می باشد.

مواد لازم:

 

کره ۶ قاشق غذاخوری

خامه پر چرب ۱ و ۳/۴ پیمانه

سیر ۲ حبه

پنیر پارمزان ۱ پیمانه

نمک و فلفل سفید به مقدار لازم

جعفری خرد شده برای تزیین ۱ قاشق سوپخوریطرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه:

برای شروع کره را در یک تابه ی داغ بگذارید تا آب شود. سیر را رنده یا له کنید(برای طعم بهتر می توانید سیر را له کرده تا عصاره ی آن خارج شود). در مرحله ی بعد سیر را در ماهیتابه ریخته و با کره تفت دهید.

خامه را در ظرفی جداگانه گرم کنید تا روان شود(این کار از بریدن احتمالی سس جلوگیری می کند). خامه گرم، نمک و فلفل را به مواد بیافزایید تا رقیق شود.(اگر فلفل سفید در دسترس نبود از فلفل سیاه استفاده کنید)

در این مرحله پنیر پارمزان را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود(هم زن مفتولی یا چنگال بهترین وسیله برای هم زدن سس آلفردو است.)

با اضافه کردن پنیر سس غلظت بهتری پیدا می کند اجازه دهید مایه سس دو سه دقیقه بجوشد و بعد شعله را خاموش کنید .

در این مرحله یعنی پس از خاموش کردن شعله می توان جعفری خرد شده را به سس افزود اما اصولا آن را به عنوان تزیین سس آلفردو به کار می برند.

 


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد