قابلمه بزرگی پر از آب رو روی حرارت میذاریم و نمک هم اضافه میکنیم تا به جوش بیاد. سپس کلم بروکلی رو اضافه کرده، بسته به اینکه میخواهیم چقدر ترد باشه، ۱ تا ۲ دقیقه زمان میدیدم
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد اولیه :
کلم بروکلی ۲ تا ۳ عدد (فقط گل های کلم. خرد شده)
گوشت بیکن ۱۰ تکه (برشته و خرد شده)
پیاز قرمز ۱/۳ فنجان (خرد شده)
دانه آفتابگردان ۱/۳ فنجان
کرنبری ۱/۳ فنجان (خشک شده، خرد شده/ می توانید از کشمش طلایی استفاده کنید)
سس مایونز نصف فنجان
سرکه سیب ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۲ قاشق چایخوری
نمک طبق ذائقه
فلفل طبق ذائقه
در یک کاسه ی سالاد، بروکلی، بیکن، پیاز، دانه ها و کرنبری را اضافه کنید.
در یک کاسه ی کوچک مایونز، سرکه، شکر را مخلوط کنید.
مخلوط سس را روی سالاد بریزید تا همه ی مواد به آن آغشته شوند. طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید. در کاسه را بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید و بعد سرو کنید.
نکته: من نصف اندازه ی استاندارد سس مایونز در سایر سالادهای کلم بروکلی استفاده کردم. شما می توانید هر مقدار سسی که دوست دارید اضافه کنید.
سوران