پاپو
تاریخ انتشار : 30 مهر 1398 14:58

طرز تهیه رب گوجه خانگی

رب گوجه

در این مطلب برای شما دوستان شیوه هی سنتی و خوشمزه ی تهیه رب گوجه ی خانگی را قرار داده ایم. امیدواریم کاربردی و لذت بخش باشد.

مواد لازم:

 گوجه فرنگی ۱۰۰ کیلوگرم
 آب  ۱۲ کیلوگرم
 روغن  ۱ کیلوگرم
 نمک ۱بسته ۴۰۰ گرمی
توری سیمی با خانه های خیلی ریز یک عدد

طرز تهیه:

در مرحله اول گوجه ها را شسته و آن ها قاچ کنید و درون قابلمه بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید.

گوجه ها را در حالی که قل قل می جوشد روی توری سیمی بریزید و گوجه ها را روی توری حرکت دهید تا پوست و دانه آن جدا شود. برخی از چلو صافی برای جدا کردن پوست و دانه گوجه استفاده می کنند که این کار باعث ترش شدن و کپک زدن رب می شود چون خانه های چلو صافی درشت است و دانه را رد می کند.

در بازار دستگاههایی موجود است که آب گوجه را می گیرند و تحویل مشتری می دهند این کار جوشانیدن رب در منزل را راحت تر می کند و تهیه رب بعد از آب گرفتن، شروع می شود.

آب گوجه فرنگی باید آنقدر بجوشد تا غلیظ شده و رب چلپ چلپ به هوا پرت شود. در این مرحله نمک را اضافه کنید تا از خرابی زودهنگام رب جلوگیری شود. میزان غلیظ شدن رب بسیار مهم است اگر شل و آبدار باشد سریع کپک می زند و اگر خیلی سفت باشد طعم سوختگی می دهد و استفاده از آن به علت سفت بودن مشکل است.

روش تشخیص زمان آماده شدن رب این است که وقتی با کفگیر در کف قابلمه خطی می کشیم شکاف ایجاد شده بر جای می ماند و خیلی دیر پر می شود. رب را باید هر چند دقیقه هم بزنید و خصوصا در اواخر پخت آن دقت کنید چون ممکن است ته بگیرد و طعم سوختگی در رب مشخص شود.

بعد اینکه رب شما غلظت پیدا کرد در مرحله آخر روغن را اضافه کنید هم بزنید تا رب تف بخورد میزان روغن به دلخواه شماست و برای خوش رنگ شدن رب و عدم یخ زدگی در یخچال یا فریزر است.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد