پاپو
تاریخ انتشار : 15 اسفند 1395 15:54

طرز تهیه دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز

 طرز تهیه دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز

دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد، سرو گردد. این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود.

مواد لازم برای دسر بادام و پسته :

کره  ۷۵ گرم
 پودر بادام ۲۰۰ گرم
 شکر ۲۰۰ گرم
 خامه ساده ( کم چرب ) ۱۵۰ میلی لیتر
مغز بادام خرد شده ۸ عدد
مغز پسته خرد شده ۱۰ عدد

طرز تهیه دسر بادام و پسته :
کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد، به آرامی روی حرارت آب نمایید.

پودر بادام، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید. حرارت را کم نموده، مخلوط را ۱۲ دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید.

حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد.
مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید.

با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید.
یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد