پاپو
تاریخ انتشار : 22 دی 1393 16:28

طرز تهیه خورش تره

آماده سازی: ۲ ساعت

مواد لازم : برای ۴ نفر

 گوشت گوسفندی (از گوشت گوساله هم میتوان استفاده کرد) ۴۰۰ گرم
تره ساطوری شده ۵۰۰ گرم
 لوبیا سفید (میتونید از لوبیا قرمز هم استفاده کنید)  نصف پیمانه
 پیاز متوسط و خرد شده  ۱ عدد
گرد لیمو  به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
زعفران(دلخواه) به میزان لازم
سیب زمینی (برای سرخ کردن و تزیین) ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد

خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قرمه سبزی دانست.این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.در زیر دستور اصلی پخت این خورش ارائه شده است.
طرز تهیه :
در ظرفی مناسب کمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت میدهیم به طوری که نیمه طلایی شود.گوشت را به پیاز اضافه میکنیم.بعد از خدود ۵ دقیقه زردچوبه و لوبیا سفید را به آن اضافه میکنیم(دقت کنید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید).پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم آب جوش بیاید.زیر شعله را کم کرده و اجازه میدهیم خوب بپزد.
در تابه ای جداگانه کمی روغن میریزیم و تره و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه تفت میدهیم .وقتی گوشت پخت تره سرخ شده رو به اون اضافه میکنیم و نمک میزنیم.در ۵ دقیقه آخر گرد لیمو یا ۴ عدد لیمو عمانی رو به خورش اضافه میکنیم.و بعد از یک ربع زیر خورش رو خاموش میکنیم.سیب زمینی رو خلالی کرده و سرخ میکنیم و گوجه فرنگی رو هم خرد کرده و سرخ میکنیم و به عنوان تزیین روی غذا میریزیم میتونید زعفران اب کرده هم به خورش اضافه کنید و اگر ترشیش مناسب نبود کمی ابغوره یا ابلیمو بهش اضافه کنید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد