در این مطلب طرز تهیه ی خوراک ماهیچه ی مجلسی را مشاهده می کنید. این خوراک یکی از لذیذ ترین غذاهای گوشتی است که با برنج و نان سرو می شود.
مواد لازم برای خوراک ماهیچه:
پیاز |
۲ عدد |
رب گوجه فرنگی |
۱ قاشق غذاخوری |
سیر |
۲ حبه |
هویج |
۱ پیمانه |
چوب دارچین |
۱ عدد |
کرفس |
۱ پیمانه |
زعفران |
به میزان لازم |
برگ بو |
۱ یا ۲ عدد |
نمک و فلفل |
به میزان دلخواه |
طرز تهیه:
برای شروع پیاز ها را خلالی کرده و تفت دهید و ماهیچه ها را به پیاز ها بیفزایید و بگذارید تا کمی سرخ شوند.
در این مرحله سیر رنده شده را به ماهیچه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس هویج، ساقه کرفس، برگبو، فلفل و ۲ پیمانه آب و زعفران را به ماهیچه اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم آرام پز شود.
برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی بهتر است به جای استفاده از زردچوبه از زعفران استفاده کنید در این صورت علاوه بر عطر و طعم بینظیر و خواص زعفران، میتوانید خوراک خود را ویژه کنید و طعم آبگوشت مانند را از خوراک خود بگیرید.
نکته ای که در تهیه این خوراک بهتر است بدانید این است که هرچه آب کمتری به خوراک اضافه کنید طعم بهتری پیدا خواهد کرد.
اصطلاح تنگ آب درست کردن خوراک به همین معنی است. که میزان آب اضافه شده به خوراک بسیار کم باشد و خوراک با آب گوشت و سبزیجات اطراف آن پخته شود.
در صورت تمایل از جعفری خردشده برای عطر بیشتر بهره ببرید.
در نهایت پس از گذشت حدود یک ساعت به گوشت سر بزنید و نمک و در صورت تمایل چوب دارچین را به آن اضافه کنید.
آب گوشت باقی مانده را از صافی رد کرده و با عصاره گوشت مخلوط کنید و به آن کمی آبلیمو بیفزایید و همراه با ماهیچه ی خود سرو کنید. (معمولا ماهیچه ها را به داخل آبگوشت آبلیمویی بازمیگردانیم تا طعم دار شوند.