در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی خاگینه ی خوشمزه ی ایرانی را برای شما عزیزان شرح دهیم.
مواد اولیه:
- آرد :۴قاشق غذاخوری
- تخم مرغ :۴ عدد
- شکر :۳ قاشق غذاخوری
- دارچین :۱ قاشق چایخوری
- گردوی :خرد شده مقداری
- پودرهل :کمی
- پودر قند :برای تزیین
طرز تهیه:
برای درست کردن این خاگینه باید در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید .بعد به آن به ترتیب آرد ، پودر هل ، شکر و گردوی خرد شده اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مواد با تخم مرغ ترکیب شوند.
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.مخلوط آماده شده را دورن تابه بریزید و در آن را ببندید و حرارت زیرش را کم کنید تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند و بپزند.
بعد از اینکه خاگینه پخت آن را در ظرف سروتان بریزید و با پودر قند و دارچین تزیین کنید.