پاپو
تاریخ انتشار : 22 تیر 1399 14:47

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

طرز  تهیه خاگینه سنتی خوشمزه

در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی خاگینه ی خوشمزه ی ایرانی را برای شما عزیزان شرح دهیم.

مواد اولیه:

  • آرد :۴قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ :۴ عدد
  • شکر :۳ قاشق غذاخوری
  • دارچین :۱ قاشق چایخوری
  • گردوی :خرد شده  مقداری
  • پودرهل :کمی
  •  پودر قند :برای تزیین

طرز تهیه:

برای درست کردن این خاگینه  باید  در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید .بعد به آن به ترتیب آرد ، پودر هل ، شکر و گردوی خرد شده اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مواد با تخم مرغ ترکیب شوند.

سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.مخلوط آماده شده را دورن تابه بریزید و در آن را ببندید و حرارت زیرش را کم کنید تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند و بپزند.

بعد از اینکه خاگینه پخت آن را در ظرف سروتان بریزید و با پودر قند و دارچین تزیین کنید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد