پاپو
تاریخ انتشار : 01 اردیبهشت 1399 14:08

طرز تهیه خامه ی کیک با سفیده تخم مرغ

برای روکش کیک ها، انواع خمیر های تزئینی و خامه ها با دستورالعمل های مختلف وجود دارد. امروز قصد داریم تا طرز تهیه ی خامه ای خوشمزه و مناسب روکش کیک را به شما عزیزان آموزش دهیم که با استفاده از سفیده ی تخم مرغ تهیه می شود.

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ : ۳ عدد

شکر سفید : ۳/۴ فنجان

عصاره وانیل : ۱ قاشق چایخوری

نمک : سر قاشق چایخوری

آب : ۱/۳ فنجان

طرز تهیه خامه با سفیده تخم مرغ

طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخم مرغ:

در یک ظرف استیل یا هر ظرفی که خاصیت مقاومت در برابر گرما را داشته باشد، سفیده های تخم مرغ خود را بیفزایید و با همزن بزنید. سپس شکر، نمک، آب را به آن اضافه کنید. و آن را بر روی قابلمه آب در حال جوش بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر در دیگر مواد حل شود. این کار را به مدت ۳ دقیقه ادامه می دهیم.

پس از آن مواد را در یک ظرف بزرگتر بریزید و با همزن برقی باز هم به مدت ۳ الی ۵ دقیقه خوب بزنید تا مواد سفید و برف شکل بگیرد و به خوبی فرم بگیرد.سرعت همزن را کمتر کرده و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید. خامه قنادی آماده است و بالافاصله آن را برای تزیین کیک استفاده کنید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد