برای روکش کیک ها، انواع خمیر های تزئینی و خامه ها با دستورالعمل های مختلف وجود دارد. امروز قصد داریم تا طرز تهیه ی خامه ای خوشمزه و مناسب روکش کیک را به شما عزیزان آموزش دهیم که با استفاده از سفیده ی تخم مرغ تهیه می شود.
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
شکر سفید : ۳/۴ فنجان
عصاره وانیل : ۱ قاشق چایخوری
نمک : سر قاشق چایخوری
آب : ۱/۳ فنجان
طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخم مرغ:
در یک ظرف استیل یا هر ظرفی که خاصیت مقاومت در برابر گرما را داشته باشد، سفیده های تخم مرغ خود را بیفزایید و با همزن بزنید. سپس شکر، نمک، آب را به آن اضافه کنید. و آن را بر روی قابلمه آب در حال جوش بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر در دیگر مواد حل شود. این کار را به مدت ۳ دقیقه ادامه می دهیم.
پس از آن مواد را در یک ظرف بزرگتر بریزید و با همزن برقی باز هم به مدت ۳ الی ۵ دقیقه خوب بزنید تا مواد سفید و برف شکل بگیرد و به خوبی فرم بگیرد.سرعت همزن را کمتر کرده و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید. خامه قنادی آماده است و بالافاصله آن را برای تزیین کیک استفاده کنید.