پاپو
تاریخ انتشار : 25 فروردین 1399 13:41

طرز تهیه حلیم گندم با گوشت

در ادامه ی این مطلب طرز تهیه ی حلیم گندم با گوشت را مشاهده خواهید کرد. این حلیم بسیار خوشمزه و خوش خوراک است و مناسب وعده های صبحانه و عصرانه و افطار می باشد.

مواد لازم:

  • گوشت(ترجیحا بوقلمون) : ۳۰۰گرم
  • گندم بدون پوست : ۵۰۰ گرم
  • آب : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم(خیلی کم)
  • روغن حیوانی یا کره آب شده : به مقدار لازم
  •  شکر و دارچین :  به مقدار لازم برای تزیینات

حلیم گوشت

طرز تهیه:

برای شروع گندم را چند ساعتی در آب می گذاریم تا خیس بخورد. بعد اون رو با گوشت و یکی دو لیتر آب در قابلمه روی حرارت میذاریم و بعد از جوشیدن میگذاریم روی حرارت ملایم کامل بپزه.

حداقل سه ساعت زمان لازم داره تا بپزه.البته گوشت که نیم پز شد نمک رو هم اضافه میکنیم. در حین پخت هم باید هر از گاهی هم بزنیم . اونقدر هم زدن رو ادامه میدیم که وقتی کاملا پخت به شکل پوره در اومده باشه.البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی میتونید صاف و یکدستش کنین.

پس از ریختن داخل ظرف، روی آن را با دارچین و کره تزئین می کنیم.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد