پاپو
تاریخ انتشار : 30 مرداد 1398 14:21

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

طرز تهیه بورقی ترکیه ای اصیل (بورک سبزیجات)

در این مطلب می خواهیم شما را به پختن یک غذای ترکیه ای محبوب و خوشمزه به نام بورقی دعوت کنیم. با ما در ادامه ی این مطلب همراه شوید تا دستور تهیه بورقی ترکیه را به شما دوستان آموزش دهیم.

طرز تهیه بورقی (بورک سبزیجات) ترکیه ای اصیل

مواد لازم:

تخم مرغ: یک عدد

پنیر فتا: ۲۰۰ گرم

جعفری ساطوری شده: ۷۰ گرم

نعناع ساطوری‌شده:  ۷۰ گرم

شوید ساطوری‌شده: ۷۰ گرم

خمیر یوفکا یا فیلو: به تعداد دلخواه (ترجیحا ۸ ورقه برای این مقدار مواد)

روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه:

طرز تهیه بورقی (بورک سبزیجات) ترکیه ای اصیل

۱ – تخم مرغ و سبزیجات را در یکظرف بریزید و مخلوط کنید سپس پنیر را به آن افزوده و همراه با آن له کنید. (چنگال گزینه ی خوبی برای له کردن پنیر است)

۲ – یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.

۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.

۴ – با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج کرده و بعد به‌سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد