در این مطلب می خواهیم شما را به پختن یک غذای ترکیه ای محبوب و خوشمزه به نام بورقی دعوت کنیم. با ما در ادامه ی این مطلب همراه شوید تا دستور تهیه بورقی ترکیه را به شما دوستان آموزش دهیم.
مواد لازم:
تخم مرغ: یک عدد
پنیر فتا: ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۷۰ گرم
نعناع ساطوریشده: ۷۰ گرم
شوید ساطوریشده: ۷۰ گرم
خمیر یوفکا یا فیلو: به تعداد دلخواه (ترجیحا ۸ ورقه برای این مقدار مواد)
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
۱ – تخم مرغ و سبزیجات را در یکظرف بریزید و مخلوط کنید سپس پنیر را به آن افزوده و همراه با آن له کنید. (چنگال گزینه ی خوبی برای له کردن پنیر است)
۲ – یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتیمتر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.
۴ – با قاشق سوراخدار، بورقیها را خارج کرده و بعد بهسرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذتبخش است.