پاپو
تاریخ انتشار : 16 فروردین 1394 16:19

طرز تهیه باقلواى پاکستانى

fo2208

طرز تهیه باقلوا پاکستانی / تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو
آماده سازی : ۹۰ دقیقه
پخت : ۲۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاکستانى :

 

 ورمیشل پاکستانی  ۲۰۰ گرم
 روغن مایع  ۵۰ گرم
 شیر عسلی ۲۰۰ گرم
 خردهاى نگینى پسته و گردو روی هم ۲۰۰ گرم
 پودر هل و دارچین ( تازه آسیاب کرده ) از هر کدام ۱ قاشق چای خوری
 گلاب ۵۰ میلی لیتر
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
کره ۳۰ گرم

طرز تهیه باقلواى پاکستانى :
ابتدا ورمیشل ها را باروغن مایع و کره کمى تفت میدهیم ( مراقب باشیم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچین و زعفران را اضافه میکنیم و کمى تفت میدهیم و شیر عسل را به مواد اضافه میکنیم … کمى تفت میدهیم و از روى حرارت برمى داریم .

fo2209

 

fo2210

مواد لازم جهت تهیه باقلوای پاکستانی : ورمیشل پاکستانی
وقتى کمى خنک شد ( ولرم باشد) داخل قالبهاى مینى مافین ریخته و حداقل یک ساعت صبر میکنیم تا شکل قالب رو بگیرند . (خارج از یخچال ) بعد از اینکه باقلواها را از قالب خارج کردیم آماده است براى تزئین و نوش جان کردن …

 

fo2211

باقلوای پاکستانی

 

fo2212

تزیین باقلوای پاکستانی با پسته

 

منبع : beryooni.com


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد