مواد لازم :
آب زرشک |
۲ لیوان |
آب انار |
۲ لیوان |
شربت آلبالو |
۱ لیوان |
آب انگور سیاه |
نصف لیوان |
سرکه بالزامیک |
۲ قاشق غذاخوری |
میخک |
۲ دانه |
چوب دارچین |
۲ تکه |
نعناع تازه |
۲ شاخه |
نمک |
نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
نیم کیلو گرم زرشک را تمیز کرده و داخل ۳ لیوان آب خیس کرده و به مدت دو ساعت آن را کنار می گذاریم. سپس در دستگاه غذاساز آن را میکس می کنیم. داخل قابلمه ریخته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می جوشانیم.
سپس آن را صاف می کنیم. آب زرشک همراه با آب انار و شربت آلبالو به علاوه آب انگور – سرکه بالزامیک – میخک و دارچین و نمک را با هم مخلوط می کنیم. برگ نعناع تازه را داخل مواد انداخته و با چند تکه یخ در صورت تمایل ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری شکر را سرو می کنیم.