پاپو
تاریخ انتشار : 05 آذر 1398 13:37

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

طرز تهیه آش ماست شیراز

در این مطلب برای شما طرز تهیه آش ماست شیراز را مشاهده خواهید کرد. با ما همراه باشید تا دستور پخت این آش را برای شما دوستان به همراه جزئیات شرح دهیم.

مواد لازم آش ماست شیرازی

برنج : ۲۰۰ گرم

لپه : ۱۲۵ گرم

گوشت : ۱۲۵ گرم

سبزی ترخون و شوید ریز شده : ۱ پیمانه

ماست : نیم کیلوگرم

پیاز : ۲ عدد

نمک، فلفل، زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه

برنج و لپه را از قبل خیس کنید. سپس گوشت را به همراه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بگذارید تا خوب بپزد و سپس استخوان های آن را جدا کنید و گوشت ها را له کنید.برنج را در قابلمه ای با شعله ملایم به همراه آب بگذارید تا خوب بپزد تا حدی که شفته شود و تقریبا نرم شود. سپس لپه را بگذارید تا بپزد و مغز پخت شود.

برنج و لپه را یک ظرف کنید و داخل یک قابلمهبریزید و سبزی هارا ساطوری کنید و به برنج اضافه کنید. پس از اینکه مقداری سبزی ها نرم شدند گوشت له شده را به آن ها اضافه کنید.

آش را هرچند وقت یکبار هم بزنید تا ته نگیرد تا وقتی خوب غلیظ و سفت شد حرارت را خاموش کرده و بگذارید آش کمی خنک شود. ماست را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به آش که از داغی افتاده و کمی سرد شده اضافه نمایید و در ظرف موردنظر سرو و نوش جان کنید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد