مواد لازم :
شکر |
۲/۳ پیمانه |
آرد |
۱ پیمانه و ۲ قاشق سوپخوری |
کره |
۱/۲ پیمانه |
دارچین آسیاب شده |
۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ |
۱ عدد |
نمک |
۱/۸ قاشق چایخوری |
پودر نارگیل |
۱ پیمانه |
نارگیل رنده شده |
برای تزئین |
طرز تهیه :
فر را روی ۳۵۰ در جه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود . آرد ، نمک و دارچین را با هم الک کنید . کره و شکر را با همزن بزنید تا لطیف شود . تخم مرغ را اضافه کنید . سپس با آرد و نارگیل به خوبی مخلوط کنید .
بعد مقداری از خمیر را به صورت توپ کوچکی درآورده یا می توانید قالب زده و روی آن مقداری نارگیل بپاشید و در سینی که قبلا چرب شده به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. توجه داشته باشید که این شیرینی بسیار زود آماده می شود و زمان پخت زیاد باعث برشته شدن و سفت شدن آن می شود .