وجود ژامبون در این سوپ ساده طعم بی نظیری به غذای ما می دهد .
آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۲۵ دقیقه
موردمصرف : پیش غذا
مواد لازم برای ۸ نفر :
کرفس تکه شده |
۱/۳ پیاله |
پیاز کاملا خرد شده |
۱/۳ پیاله |
ژامبون گوشت تکه و پخته شده |
۳/۴ پیاله |
آب |
۳ و ۱/۴ لیوان |
سیب زمینی پوست کنده و خرد شده |
۳ و ۱/۲ فنجان |
عصاره مرغ |
۲ قاشق غذا خوری |
نمک |
۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه |
۱ قاشق چای خوری |
کره |
۵ قاشق غذا خوری |
آرد |
۵ قاشق غذا خوری |
شیر |
۲ فنجان |
طرز تهیه :
۱- سیب زمینی ها، کرفس، پیاز، ژامبون و آب را در یک قابلمه ترکیب کنید. بعد آن ها را بجوش بیاورید و با دمای بیش از متوسط آنها را حرارت بدهید تا زمانی که سیب زمینی ها پخته شوند (حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه) سپس نمک و فلفل را در آبگوشت مرغ هم بزنید.
۲- در یک تابه جدا با حرارت رو به کم کره را ذوب کنید و با آرد بوسیله چنگال هم بزنید و اجازه بدهید کمی حرارت ببینند و پیوسته آن را هم بزنید حدود ۱ دقیقه تا تیره بشوند، به آرامی با شیر هم بزنید که تا شیر یک جا نریزید تا توده ای نشود، به هم زدن حدود ۴ الی ۵ دقیقه با حرارت رو به پایین ادامه بدهید تا مواد تیره شوند.
۳- مخلوط شیر را در قابلمه هم بزنید و سوپ را بپزید ، و سریعا غذا را سرو کنید و لذت ببرید.