در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه ی سالاد ذرت مکزیکی را اماده کرده ایم که در ادامه مشاهده خواهید کرد. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- ذرت پخته ۲ پیمانه
- قارچ درشت ۴ عدد
- هویج متوسط ۱ عدد
- سس مایونز به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه یا قرمز و آویشن به مقدار لازم
- آب لیمو ترش ۳/۴ قاشق غذاخوری
- نخود فرنگی پخته ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد ذرت
هویچ و قارچ ها را شسته و پوست میپگریم .سپس قارچ ها را به ابعاد مورد نیازمان خورد می کنیم. هویج هم مانند قارچ خورد می کنیم.
در کاسه ای بزرگ ذرت ها و نخود فرنگی را می ریزیم و سپس قارچ و هویج خرد کرده را می افزاییم. سس مایونز را در کاسه ای می ریزیم و آب لیمو و فلفل سیاه روی آن می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم تا مواد سس یکدست شود. نمک و آویشن به میزان لازم به سس اضافه کرده و در صورت علاقه می توانید کمی روغن زیتون هم اضافه نمایید.
سس آماده شده را روی مواد سس می ریزیم و خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا سس بخورد مواد سالاد برود.اگر تمایل داشتید می توانید از کاهو یا پیاز نیز در این سالاد استفاده کنید.سالاد آماده شده را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.