پاپو
تاریخ انتشار : 01 اردیبهشت 1395 14:50

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

روش تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز

طرز تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز

رست بیف مکزیکی غذایی خوشمزه و پر انرژی که با یک طبخ سالم همراه است .
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۴۸ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز برای ۱۲ نفر :

گوشت گوساله فیله یا راسته رست بیفی ۱۵۰۰ گرم
 نمک  ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه  ۱ قاشق چای خوری
 روغن زیتون  ۲ قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ و خرد شده ۱ عدد
سس تاباسکو ۱ قوطی
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
سس تند ۱۰۰ گرم
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز :
چربی اضافه گوشت را بگیرید و نمک و فلفل به آن بزنید. روغن زیتون را در یک ظرف بزرگ روی شعله کم حرارت دهید. گوشت را داخل ظرف گذاشته تا همه طرف آن قهوه ای شود.

گوشت را در یک آرام پز قرار قرار داده و روی آن پیاز خورد شده را بریزید. فلفل قرمز، پودر فلفل قرمز، و سس فلفل تند را به آن اضافه کنید. مقداری آب اضافه کنید (تا یک سوم ارتفاع گوشت ها).

در ظرف را گذاشته و با شعله زیاد به مدت ۶ ساعت بپزید (در آرام پز، مرتب چک کنید کمی آب داخل ظرف باشد). شعله را روی “کم” گذاشته و اجازه دهید ۲ تا ۴ ساعت دیگر بپزد (و یا تا زمانی که گوشت کاملا نرم و یکدست شود).

گوشت را در یک کاسه بریزید و توسط دو چنگال تکه تکه کنید (میتوانید دو فنجان از آب گوشت هم در سرو غذا استفاده کنید. بصورت ساندویج و یا Burrito (نوعی روش مکزیکی همراه تورتیلا) سرو کنید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد