پاپو
تاریخ انتشار : 10 تیر 1399 16:20

دستور پخت کیک پرتغالی سرآشپز

در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک پرتغالی خوشمزه و عالی را برای شما قرار دهیم. این کیک پرتغالی بسیار نرم و لطیف است و یک صبحانه یا عصرانه یا میان وعده ی محبوب محسوب می شود.

مواد اولیه:

آرد سفید ۲ پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ پیمانه

پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق غذاخوری

آب پرتقال تازه ۱ پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

اسانس پرتقال(دلخواه) دو قطره

وانیل یک سوم قاشق چایخوری

دستور پخت کیک پرتغالی خوشمزه:

ابتدا پوست پرتغال ها را (تنها قسمت های نازک نارجی) رنده کرده و خود پرتغال ها را به مقدار یک پیمانه آبگیری نمایید.

در این مرحله تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته، زرده و سفیده آن را جدا کنید. مراقب باشید که زرده و سفیده با هم قاطی نشوند. حالا زرده ها را کمی با همزن بزنید تا از حالت لختگی در بیاید. سپس شکر و وانیل را به زرده ها اضافه کنید. و با دور متوسط برای حدود ۱ دقیقه هم بزنید. بعد از آن پوست پرتقال و در صورت دلخواه اسانس پرتقال را اضافه کنید. حالا باید آنقدر بزنید تا مخلوطی غلیظ و کش دار داشته باشید که حجم آن دو برابر شده باشد. حالا آب پرتقال تازه و روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.

در ظرفی بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده، و ۳ بار الک کنید. الک کردن باعث می شود تا آرد هوا دهی شده و در نهایت کیک شما خوب پف کند. حالا مخلوط بیکینگ پودر و آرد را کم کم به مواد اضافه کرده، و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

در این مرحله سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بزنید. تا حدی که حجم آن چند برابر شده و خوب پف کند. باید در نهایت وقتی ظرف را برمی گردانید، مواد ثابت بماند و از ظرف بیرون نریزد. این نکته را دقت کنید که ظرفی که سفیده ها را در آن می زنید، و همچنین پره های همزن باید کاملا خشک و تمیز باشد. در غیر این صورت سفیده فرم نخواهد گرفت.

در آخر سفیده ها را به مواد اضافه کرده. به صورت دورانی و تا حدی که فقط با مواد مخلوط شود هم بزنید. اما دقت کنید نباید خیلی هم بزنید، تا پف مواد نخوابد. حالا مواد کیک پرتقالی را درون قالبی که آن را خوب چرب و آرد پاشی کرده اید بریزید. قالب را درون فر که آن را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید برای مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه قرار دهید تا کیک پخته شود.

باید بدانید که زمان پخت کیک بستگی به فر شما داشته و ممکن است کمی متغیر باشد. می توانید در اواخر پخت، با استفاده از یک خلال دندان تست کنید. آن را درون کیک فرو برده، و اگر موقع بیرون کشیدن تمیز باشد و مواد کیک به آن نچسبیده باشد، کیک شما آماده می باشد. وقتی قالب کیک را از درون فر خارج کردید، برای مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا سرد شود، پس از این مدت کیک خود را از قالب خارج کرده و با هر آنچه که دوست دارید آن را تزئین کنید. نوش جان


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد